Sehrbn_ Merhaba! Annişler 28+1 haftalık hamileyim evde olan bebek kıyafetleri var şimdi yıkasam ütülesem erken mi sararır mı yine bilenler tecrübesi olanlar yardımcı olur musunuz ?
Fatmayildiztepe Sehrbn_ ben kisa programda yikamistim simdi tekrar yikadim sizin tercihinize kalmis ama herhangi bi sararma olmadi
SafiyeAktas Sehrbn_ cnm bn 34 haftada yikayip 35 haftamda utuledim bi güzelce bavula yerleştirmek kaldi sezeryan olacagim icin son haftamda yerlestirirm diye düşünüyorum
SaniyeBektaYazc Sehrbn_ hiç birşey olmaz canım yıka ütüle koy kenara hazırda dursun doğum bu ne olvağı belli mi olur ben öyle yaptım şahsen
Rmeysa Sehrbn_ ben 35.haftadayım haftaya hepsini yıkayıp ütülüycem. Bence senin için erken 34 35 de yıkaman daha iyi olur 👌🏻
Agg0207 Daha çok erken bence yıkamak hazırlamk için 30-31 Haftayı geçtikten sonra yıkar hazırlarım diye düşünüyorum ben
Esracim SafiyeAktas canım birşey sorcam da etiketlerinin kestin mi kıyafetlerin. Ben keseyim dedim ama sökülür diye endişe ettim 😐
SafiyeAktas Esracim yol daha kesmedim ama kesicem cnm ucundan kesersin sende cokta ipe gelmicek sekilde
Sehrbn_ Verdiğiniz bilgiler için düşünceleriniz için teşekkür ederim olan eksikleride hallettikten sonra hepsini yapmak en iyisi erken Doğum olma ihtimalli var çünkü benim