SssenemmM Deneyimli anneler yardımınıza ihtiyacım var koşun nolur 2 günlük anneyim ve göğüs uclarim felaket olduayva cekirdegi ve lansunoh krem denedim lütfen yardımınıza ihtiyacım var akıl verin
uraz_ve_annesi- SssenemmM lahanayı biraz haşlayıp buzluğa koy donuncada göğsüne koy rahatlatacaktır diğer emzirmeye kadar dursun
Zelihanemli SssenemmM Kuzenim bu konuda aşırı zorluk yaşadı artık kan geliyordu acıdan emziremiyordu o derece en son çare mumsy göğüs ucu kremi ve losyonu kullandı ve sadece o fayda etti öneririm bende aldım doğumdan önce kullanmaya başladım güzel nemlendiriyor
Birannisbirbebis SssenemmM karbonatlı su kesinlikle tavsiyemdir göz kararı bir kaba koyun her emmeden sonra pamukla sürün çok rahatlatıcaktır.
Dilannn_ SssenemmM ahhh ben 6 ay çektim o acıyı tüm ilaçları kullandım bitkisel jeller kullandım inanır misn 6 ay yatakta kaldım acıdan yürüyemiyordum 😔 en son terramycın goz merhemi kullandım öyle iyileşti
Ebruvahitt Keske dogumdan once surmeye baslasaydin ben 34.haftadan sonra kullanmaya baslayacagim karbonatli suda iyi geliyor ama en iyisi lansinoh