Hzn53 Kızlar bugün ilk defa çatı muayenesi oldum. Eve geldim geleli kahverengi akıntı geliyor normal mi bu durum.. bide 2 cm açıklığım varmış bu hafta doğum olur mu sizce
Essra32 Hzn53 cnm bende burdan okudum arkadaşlardan cari muayenesine giren kişiler yazmis doktorları onlara aksama kadar kanama olabilir geçer demişler galiba normal
sukusu21 Hzn53 çoook normal endiselenecek bir durum degil nişanın gelmis olabilir duzenli sancin olmadıkça dogum geldi denemez nisan geldikten bir hafta sonra da dogurabilirsin ayni gunde bu tamamen bebegin tercihine bagli guzel anne
svdkznc Hzn53 canım ben de bugün çatı muayenesi oldum, doktorum bir hafta lekelenme görebilirsin dedi. Normal yani. Ama bende hiç açıklık çıkmadı, umarım sağlıkla alırsın kucağına, sakin ol korkulacak hiçbir şey yok💖
Busra2089 Hzn53 Geçen hafta bende çatı muayenesi oldum. Ve o gün çok aşırı miktarda olmasada kanamam oldu. Sonraki 2 günde kahverengi lekelenmem. Ama doktorum çok normal olduğunu kanama yoğun olursa ya da suyum gelirse haber vermem gerektiğini söyledi. Zaten kesildi sonra. Benimde 2 cm açıklığım vardı. 37+0 da söyledi bunu bugün 38+1 im ama ne sancı ne ağrı hiçbir belirti yok 🙄 Ve bebeğimde iri bebek bakalım pazartesiye kadar doğurmazsam muayene o gün ne diyecek 🤷🏻♀️
Guler123_ Essra32 benimde bugün çatı muayenesi ve NST vardı çatı muayenesi yaptı ama bana böyle bir şey denmedi aksine sen daha dogurmazsın dedi akıntıda olmadı
Hzn53 Guler123_ benim 2 cm açılmam varmış doktor bu hafta doğar dedi akıntı da devam ediyor hani ilk adet olduğunda kahverengi oluyor ya öyle geliyo
sedefyrs1101 Çatı muayenesi olduğum akşamına benimde kahverengi akıntı oldu canım sabahına da doğurdum sancın gelirse anlarsın zaten gerçek sancı mı değil mi diye , dk tut ona göre git doktora 🙂
Hzn53 svdkznc amin canım çok sağolasınn 💕 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kavuşalım yavrularımıza
Nesraa_ Hzn53 ilk muayenede benimde hafif kanli akıntım oldu ama normal olduğunu söylediler zaten 12 saat sonra da doğum yaptım 🤭
Vldnshn1 Hzn53 37 haftalığım benimde bugün açılmama bakıldı 2 cm dendi ve ebem kanama lekenlenme olabilir endişelenme dayanılmaz ağrın olursa suyun gelirse acilden gel dedi normal yani endişelenme