1-trimester Merhaba canim tatlış gebeler🤗 3 gündür hep böyle sancilarim oluyor ara ara tabi bide ikidir idrar kaçırma oluyor hani damla seklinde böyle bir durum normal midir?
Handecik 1-trimester bende tecrübesizim ama belki yalancı sancı dır, sancı düzenli olursa sıklasırsa tehlikeli diye biliyorum yınede bır Dr a git
Kbrbrhnn 1-trimester Bilgim yok ama bekleyeyim şurada ☺️ Benim de dün öyle bir ağrım oldu gibi ama hemen geçti
1-trimester Handecik gidicem aslında ama bi danışıp yaşayan birilerinden fikir almak istedim zaten kontrole bir haftamız var olmadı erkene alırım tesekkur ederim🙏🏻
Meryemcansever Kbrbrhnn bende 34+4 üm bı kaç gündür bendede var karnımın üstünden belimden kasıklarıma vuruyor bazen yuruyemiyorum o kadar şiddetleniyor bide ikidir idrar kacirma var bendede kontrolüm yakın onu bekliyorum açılma falanmi oldu diye kormuyoda değilim
BusePolat Yavrum 35+2 yim benimde oluyo adet olacakmışım gibi sancı girip çıkıyo kasilmalarim oluyo geciyo hemen doktor normal dedi yalancı sancılarmis ne zaman sancı sıklaşır ve siddetlenirse o zaman doktora gitmen gerekiyo
1-trimester BusePolat BusePolat ohoo desene biz yandık adet sancısı bitti ne guzel dedik hamile kalinca ama 8 aydır cekmedigimiz sancıyı şimdiden başlayarak yeniden odeyecegiz🤭😂
Kbrbrhnn Meryemcansever Açılma falan olmamıştır inşallah ya daha çok erken canım, gidince sor bakalım ne diyecek doktorun
Meryemcansever Kbrbrhnn inşallah daha erken çünkü 38 e kadar bari dursa doktora gidince belli olucak şuan nolduginu bende bilmiyorum 🌺
Meryemcansever 1-trimester rahim ağzında yumuşama varmis açılma oluyormuş iki tane ciğer geliştirici yaptılar her an doğum olabilirmis hazırlıklı olun dedi
1-trimester Meryemcansever aa hadi ya o zaman bana da böyle soyleme ihtimalleri var desenize o zaman kesin randevuyu alayım en yakın tarihe ben de
Meryemcansever 1-trimester her şey olabilir gerçekten hani korkutmak için demiyorum hayat bu ne zmn ne olacağı belli değil önlem almak lazm