HavvaFer Yildiz20 Ben 250 TL ödedim tek gebelik için ikiz olursa 500 dediler onu da sordum merak edip
serapinci mucellackr dört boyutluda 20.ci haftalarda yapılıyosa odur belki😁 tam emin değilim canım ben detaylı diye biliyorum sanki 4boyutlu farklı ama belli de olmaz😁
AysunzcanAraz Ben de 21. Haftada yaptırdı bebeği besleyen bir damar eksik çıktı her şeyi detaylı olarak inceleniyor
Twinmomtobe AysunzcanAraz benim de eksik çıktı size peki sebebi hakkında bir şey söylediler mi ne dediler bu konu hakkında
Elcindyn 09102013 benim doktorumun özel muayenehanesi var orada da birlikte çalıştıkları Prof perinatolog var onda yaptırdım normalde 600 TL ama indirimli fiyat uyguladılar 400 TL yaptırdım.
Zmraemr Konya'da ayrıntılı ultrason icin hangi hastane ve dr önerirsiniz ben de 20 haftalığım Karaman' da yasiyorum dr konya ya yönlendiriyor burada yokmuş
nedensiz kızlar bende dün yaptırdım devlet hastanesınde gayet ıyı baktılar cok memnun kaldım harıka bişey yalnız bebeğim kız dıye bılıyorduk doktorum %1 lık ıhtımalle erkek olur demıstı dün %100 erkek çıktı şoktayız ama çok mutluyuz ellerını ayaklarını gördüm ne mutlu bişey sızde sakın ayrıntıldan once kıyafet almayın kızlar tavsiyemdır
Zmraemr nedensiz hayırlı olsun kac haftalikken kiz denilmişti bana iki ayrı doktorda kız dedi daha ayrıntılıya girmedim
AysunzcanAraz Twinmomtobe sebep söylemedi down olabilir anomoli olabilir dedi perinotoğa gönderdi ama hiçbiri çıkmadı çok şükür ilerleyen zamanlarda düşük kiloda yada erken de doğabilir dedi şimdi 26 haftalık olduk 1 hafta önde gelişimi şuan bir sorun yok
nedensiz OgretmenEva tesekkur ederım dr.sami ulus hastanesi turgut özal cok ıyı baktılar özele okadar para vermey hıc gerek yok