Haticemustafa Aysin_Tugrul ikili test diye geciyor cnm ben 11.14. Haftalar arasinda yapiliyor dedi doktorum 12. Haftada yaptirmistm
Esen Aysin_Tugrul 18-24Hafta arası yapılıyor ama ideali 20-23 hafta. Haticemustafa Ikili test başka bişey onla alakası yok detaylinin
serapinci Haticemustafa ikili test down sendromu vb gibi sorunlar varmı diye bakılıyor detaylı ultrason fiziksel özelliklerine bakılıyor ikili test dediğiniz haftalarda ama detaylı olan 20-24 arası yapılıyor diye biliyorum ben
Maviii Haticemustafa 2’li test ayrı detaylı ultrason ayrıdır. 2’li test 11-14. haftalar arasında yapılır. detaylı ultrason 19-24. haftalar arasında yapılır.
Aysin_Tugrul Haticemustafa ben ikili testi yapmadım 🙈 ama unuttugumdan dolayi degilde fikir olatak tercih meselesi
serapinci babysmom ağzı yüzü burnu falan hep belliydi canım ağzını falan açtı ultrasonda gördük doktor bile güldü😍
Aysin_Tugrul serapinci neler diyor peki doktor 😊 Neyin detayi. Ayy cok heyecanli. Benim minnos cinsiyeti bile gostermiyor. 17. Haftadayim 😬😒
Brlgry Sibelle benim doktorumda 20. Haftamda çağırdı beni haftaya gidicem Nasıl oluyor bu sarı renkli ultrasonlar var ya mimikleri yüzü herşeyi çok net belli olan onunlamı yapılıyor 🤔
Tgcee Aysin_Tugrul bende ıkılı testı atladım dr umda gayet uzman bırısı ama onemsemedım sımdıde yaptrsamydımkı dıyorum ama detaylı ultrasynda ense kalınlıgında bellı olmazmı ve 3luyu yaptrdnzmı
silakabadayi Aysin_Tugrul ikisi de hemen hemen aynı canım ultrason ve kandaki değerlerle down sendromu riskine bakıyorlar. Benim 11+6 da 2’li test 16+5 yani bugün de 3’lü test yapıldı. 20.Haftamda da ayrıntılı ultrasona giricem.
Sibelle Brlgry bende 20. Haftada baktirdim normal siyah beyaz ultrasonda bakti benim o renkli ultrason yokmus qittiqim devlet hastanesinde ama normalde öyle o sari kahverenqi artik neyse onunlada qosteriyolar
serapinci Aysin_Tugrul her şeyini gösterdi doktor bana işte bu kalbi şu kafa tası kaburgası vb gibi onlara bakıyo ölçüyo kalp ritmine bakıyo sonra herşey normal dedi resim cd ve rapor verdi ben başka hastanede yaptırmıştım raporu falan kendi doktoruma götürdüm öle😍
Zlmtncr Aysin_Tugrul doktor kontrolüne giderken çikolata ye Canm o zaman bebek hareketleniyor cinsiyeti gösteriyor ben 12.haftada ögrendim 😊
deletedmom6295 Aysin_Tugrul çocuğun parmaklarından beyin kalp damarlarına karaciğerine akciğerine böbreklerine herşeyine bakılıyor. sonrasında sizin rahim damarlarınızın yapısı bebeği besleyen damarlarda sorun olup olmadıı gibi hayati önem taşıyan şeylere bakılıyor. sonunda da eğer özele gidiyorsanızbebeğin renkli resmi ve bideoları yükleniyor cdnize. çıktıları falan veriliyor. bebekte sistematik bir sorun olup olmadığıyla ilgili detaylı bilgi edinmeyi sağlıyor.
Hope Aysin_Tugrul 23. Haftada yaptırdım, bazı doktorlar zaten 23 ten önce bakmayı önermiyor çünkü yüzü vs. tam gelişmemiş oluyor. 23 ten sonra bebek daha çok büyüyüp güzelleşiyor anne baba da gördüğünde daha mutlu oluyor.
EmineIsbilir Hope bazı doktorlar da ilerleyen zamanlar da bebek büyüdüğü için çok net göstermiyor kendini diyorlar Arada kaldık iyice