aynenkezoaynen sareninannesiiii aynı günüz benimde 24 mayıs🙈 bugün doktora gittim muayene için yumurtalıklarımın hala çatlamadığını söyledi şüphelendi beta istedi 4 çıktı ama ben bir heyecanla bekliyorum🙆🏼♀️🙆🏼♀️
Zynpasr65 sareninannesiiii 23 bat 2 hafta önce aşılama oldu yarın kan tahlili vericem inşallah güzel sonuçlar alırız 😊
bv187 sareninannesiiii benimde 25 Mayıs aşırı akıntı + sırt bel arası ağrısı var bende . ara sıra da kasıklardan bacaklara vuran ağrı var . Bide biraz göğüs ucu hassasiyeti
Deletedmom_13 sareninannesiiii Bat 28 ama belirti adet belirtisi umudum da yok zaten pek ilişkiye girememistik🤭 Nssip tabiki Allah isteyen herkese versin sağlıklı tabiki.
NurEto Sadece belim çok ağrıyor dün kasıklarımda ağrıyordu hastalandım sandım ama bişey yok ki erken daha şuan sağ kasığımda yanma hissi var göğüslerde hiç bişey yok dün bi midem bulandı oda piskolijik bence bakalım
sareninannesiiii NurEto şuan bende aynı durumdayım ama bakalım bugün de bekleyeceğim ara ara stresten sancılanıyor gibiyim
aynenkezoaynen newbabyno2 yani döllenme başlayınca yumurta çatlamaz ya adete 4 gün olmasına rağmen çatlamamış görünce şüphelendi istedi