Yasemincee26 Kızlar yarın ilk kez kendim vurucam iğneyi. Eşim saglık ocagında yaptırmamı istiyor ama sürekli de gidemem ki cesaretli olup kendim yapmam gerek. Gonal f yi yaparım ama diğerini yapabilecek miyim bilmiyorum streslyim
Cemoss46 Yasemincee26 Diğeri ne anlamadım ama gonalı vurmada zorlanacağını sanmam öyle zor birşey değil
Sblonbs Yasemincee26 insan ilk etapta çok zorlanıyor ama hiç gitmene gerek yok kendin yapabilirsin, ben iğneye bakamazdım bile önceden ilk iğnelerimi ağlayarak vurmuştum 😂 3 tedavi atlattım hepsini kendim vurdum, koldan vurulanları da dahil
Sblonbs Yasemincee26 insan ilk etapta çok zorlanıyor ama hiç gitmene gerek yok kendin yapabilirsin, ben iğneye bakamazdım bile önceden ilk iğnelerimi ağlayarak vurmuştum 😂 3 tedavi atlattım hepsini kendim vurdum, koldan vurulanları da dahil
Yasemincee26 Sblonbs vurdum canım karnından hiçbirşey olmadı buzla biraz ovdum vuracagım yeri sonra da vurdum
mirage333 Yasemincee26 yumurta gelistirmenin son günlerinde günde 7 tane vuruldugum olmustu benim. Eşimde izne ayrılıp tam saatinde o vurmustu benimkileri hep. Bence sizde saglık ocagına gidin.
Sehrbnon12 Yasemincee26 kız aslında cok kolay ben hiç zorlanmadım etini göbeğinin vuracağın yeri sıkıp öyle vurursan daha kolay olur insallah emegi nin karsılıgını sende alırsın biz ikizlerimle 11 haftalık olduk darısı sana ♥️😘
mirage333 Yasemincee26 herkeste farklıdır. Yumurta gelişimine göre doz ve ilac cesitleri degisiyor. 2 günde bir muayene edip doktor ilaclar ekliyodu