Emosoguz Hanımlar suyum fazlaymış ve plesentam aşağıdaymış erken doğum riskin var dedi doktor ve moralim çok bozuldu bu durumu yaşayan var mı aranızda 😑
Smaersn Emosoguz benimde suyum fazla bugün kontrolum vardi dahada fazlalasmis seker yuklemesi yaptik pazrtesi sonuc gostercem 25 haftayim ve erken dogum riski varmış 😔😔😔😔
Smaersn Emosoguz benimde suyum fazla bugün kontrolum vardi dahada fazlalasmis seker yuklemesi yaptik pazrtesi sonuc gostercem 25 haftayim ve erken dogum riski varmış 😔😔😔😔
Zeynppppp Emosoguz ben doğurdum 35 haftalık mesela 😌 sorun olmadı bilsem uzanırdım 2 yaşında şu an oğlum 😍 bana yapılması gereken bişide söylemedi erken olacağını bi kaç doktor söyledi uyardı hazırlıklı bekledim her zaman
Emosoguz Ya beni erken doğurmak korkutmuyor ama bebişin sağlık Durumunda sıkıntı olur mu o beni korkutuyor…
Gmz-aykt Emosoguz benimde dün biraz artış var dedi ama direk diyet yapmaya baslicaksin dedi şeker testini 15 gün sonra yapacak eğer çıkarsa diyet listesi vericek