Kızlarr merhabalar doğum yapıp geldim🥲Doğum hikayemden çok size sonrası için çok güzel tavsiyelerle geldim🌸🙏Normal doğum yaptım hem içerden hemde dışardan çok fazla dikişim oldu maalesef 🫣Birde kilolu biriyim çok güzel bakmam lazımdı onlara.Şuan bir haftamız geçti ve ağrı düzeyi çok çok hafifledi bende bana yararı olan şeyleri sizinle paylaşmak istedim belki birilerinin yarasına derman olur🌸
🌸Mutlaka Depend edinin bana bir paket yeterli geldi.Ebeler bölgenin kuru kalması gerektiğini söylediler.Hastanede kaldığım gece sadece depend kullandım. İkinci gün eve geldiğimde duşumu aldım saç kurutma makinasıyla genital bölgemi uzaktan kuruttum. Bebeklere aldığımız şu temizleme pamuğunu batikona batırdım ve tampon hareketlerle dikişlerimin üstünde gezdirdim. Dependin üzerine eski evde bulunan atletlerden küçük parçalar kesip ütüleyip üzerine yerleştirdim.3 gün bu şekilde devam ettim.Ara sıra yatağıma uzandım üstüme bir çarşaf örtüp açık şekilde bıraktım hava alması çok erken iyileştiriyormuş.
🌸Mucizevi yağğ Kantaron yağı 😍😍😍
3 günden sonra her tuvalet çıkışında dikişlerime saç kurutma makinası tuttum . Ardından pamukla sırayla bir batikon sürdüm bir kantaron yağı. Evet bölgenin kuru kalması lazım kantaron yağlı diyebilirsiniz bende çok çekinerek kullandım ama tam tersi dikişleri ve eti yumuşattığı için dikişlerinizin atması dahada zorlaşır.
Ve ne kadar zor olsada kendinizi zorlamadan hareket edin benim çok çok fazla dikişim vardı ama sadece ilk iki gün uzandım hafifçe evde yürüyün kan akımı olsun ki güzel iyileşsin.
Umarım anlattıklarım işinize yarar🌸Hemen iyileşiriz🐣Sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım.