Annekuzusu_Ayaz ilk doğumumda suni ile desteklendim ikinci doğumum suni ile başlatıldı en öncelikli verebileceğim tavsiye moraliniz yerinde olsın ve doğuma konsantre olun doğumun başladığını ve güzel ilerlediğinizi düşünün içiniz ferah olsun öncelikle sonra da nst de bağlı olmadığınız her süre de ayakta yürüyüş halinde olmaya çalışın ayakta yürümeniz squat yapmanız pilates topunda hareket etmeniz bebişin aşağı ilerlemesini hızlandırır faydası olur birde yanınızda güçlü kuvvetli biri olsın tam kuyruk sokumu kısmınıza sancı anında masaj yaptırın aşırı rahatlatıcı olur birde nefes egzersizi yapın alıştırın şimdiden kendinizi doğumda en önemli şey nefes doğru kullanırsanız işinizi kolaylaştırıyor ilk doğugumum 4 saat ikinci doğumum 1 saat sürdü suni sancı iLe aslında doğurmak daha kolay kendi sancımız çoğunda yetersiz oluyor ve doğum sancıları uzun zaman alıyor bi anda olup bitmesi daha karlı bence 😂 korkmayın ilk doğumum suni ile desteklenmiş olmasına rağmen suni ile başlatılmasından ben de korkmuştum ama korkacak bişey yokmuş sakin olmanız en büyük avantajınız olur doğumda allahım hayırlısı iLe kavuştursun inşallah 🙏