ikicocuklubiranne Haftadayım ellerimde ve ayaklarımda inanılmaz kaşıntılar oluyor. Kızarıp benek benek oluyor. Bu hafta doktora gideceğim soracağım. Gitmeden başına gelen varsa yardım almak istedim
Pelinakcn ikicocuklubiranne benim güneş alerjisinden dolayı özellikle ayaklarımda oldu, bu dönemde tatil yaptıysanız ya da güneşte kaldıysanız belki ondan da olabilir
Oznur077 ikicocuklubiranne bir haftadır çekiyorum kasintiyi her yerim yara içinde 25 haftaligim kurdesan olmuşum ihmal etmeyin
ikicocuklubiranne Sevdapl gebelik kolestazı genelde son üç ayda oluyor diye biliyorum. İlk gebeliğimde de son aylarda çok kaşıntım olmuştu kolestaz değildi ama son zamanlarda normal demişti doktor. Şimdi erken başlayınca tedirgin oldum
ikicocuklubiranne Pelinakcn özellikle güneşte kalmadım hiç ama küçük küçük benek benek olup kaşınıyor bir süre sonra geçiyor.
Zeynppppp Benimde oldu değerlermde birşey çıkmadı yediğim birşey dokunmuştu galiba bana bulantı hapını bırak demişti dahiliyeci o yapmıştır dedi oda yapmadı devam ettim ondan kaynaklı değil çilek falan yedinmi şu sıra ne yedin en çok
ikicocuklubiranne Zeynppppp özellikle farklı yediğim bir şey yok tabi yaz geldi artık yaz meyveleri yiyorum ama hiç düşünmedim hiç alerjim yoktu çünkü. Çok kaşınıyor bir süre sonra normale dönüyor
Pelinakcn ikicocuklubiranne anladım, doktorunuza bir gidin belki tahlil yapar. Önemli bir durum yoktur umarım 🙏🏻
Zeynppppp ikicocuklubiranne benimde hiç alerjim yoktu günde bir çilek Yiyordum bulantı bastırmak için hamilelik farklı malesef yediklerimiz bazen dokunabilir artık çikekten olduğunu düşündüm haptan değilde aynı senin dediğin gibi döküntü oldu geçti çokta şiddetli değildi geçti 2 günede bi kez daha oldu geçti kolestazmı diye korkmuştum herkes yorum yapıyodu şimdi 12 haftalığım benimde 10 haftalıkmı neydi oldugunda
ikicocuklubiranne Zeynppppp belkide fark etmeden etki ediyordur. Pazartesi doktora gideceğim İnşAllah geçicidir ve çözüm bulabilirim
ikicocuklubiranne Yezda000 tahlil yaptı mı doktorunuz kolestaz olabilir son üç ayda çıkıyor genelde kolestaz
Zeyon ikicocuklubiranne canım bendede oldu ayaklarimda kaşıdikca mantara bozdu bebek benek siğil gibi olmaya başladı truvazol krem kullndim çok iyi geldi doktoruna danış buyuk ihtimal ayni kremden verir