Barlas_mom Annekubra Bebeğim 2 ay 6 günlük bebeğin erkekse özellikle bu kullan at örtülerden al mutlaka bir kullanımlık olmuyor pislenmezse baya uzun gidiyor benim çok işime yaradı kesinlikle tavsiye ederim.
Sbm050421 Annekubra tek kullanımlık alt açmalardan aldım bende herkes gibi 😅 en iyisi onlar diye düşünüyorum bende
Merrygirl Annekubra instagramdan bakabilirsin puruti baby üzeri Alezli müslin alt açma ben çok beğendim çok farklı ve hiç bir yerde görmedim daha önce tavsiye ederim trendyoldada gittigidiyorda falanda var bu marka
Barlas_mom Annekubra Ben bim e geleni kullanmıştım şimdi de e bebekten aldım baby me pofuduk çok farketmiyor aslında markası mutlaka bulundur fiyatlarına bak en ucuzunu da alsan olur
EsraBaykara Annekubra https://ty.gl/v93ifexjq3 ben bundan aldım fermuarla ayrılabiliyor ve yıkanabilir. Ayrıca 10lu rossmanın alt açma örtülerinden de aldım.
Mrv135 Annekubra Alt açma örtüsü ve keçe organizerlerden alın. Organizeri içine gün içinde ihtiyacınız olacak bez, ıslak mendil, alt açma örtüsü, pişik kremi, ateş ölçer, her şeyi koyup odadan odaya tasirsiniz. Benim ilk aldığım şeylerden biriydi.