GamzeDurmus Kızlar 30+4 haftalık hamileyim, kasık ağrım var yani sol kasığım da hafif sızlama tarzı dinlenirken başladı. Normal mi acaba bu haftalarda ağrılar başlıyor mu
Bet7408 GamzeDurmus AYnı durumdayım aynı Adet dönemindeki gibi kasık ve bacak ağrım oluyor yatarken ama sonra geçiyor
Duygumiran GamzeDurmus canm o haftalarda kasik agrisi basliyo bazen 28 de basliyoki bnm de 28 de basladi 32 ye dogru sirt kaburga eklem agrilarin baslayacak 33 te yada daha erken bilemem cati agrin olacak 34 35 arasi cati agrin fazlalasacak ve uyku problemlerin artacak donemeyecrksin bilr nerdeyse yurumede zorluk cekeceksin dikkatli ol canm bnm bol bol dinlen sivi alimina dikkat et
nurli34 GamzeDurmus magbezyum verito dr vide agrın oldugında uzan ayaklarının altına yastık koy rahatlatıyo canım
GamzeDurmus Bet7408 bacak ağrım hep vardı magnezyumla hafiflettim çok şükür ama bu kasık ağrısı yeni başladı bilemedim bende 🥺
GamzeDurmus Duygumiran ya demek öyle, insan birden böyle bir ağrıyla karşılaşınca ne olduğuna anlam veremiyor çok teşekkür ederim 🌸
Duygumiran GamzeDurmus rica ederim canm bunyeden bunyeye farklilik gosteriyor dicem ama bu bunyelik bi durum degil bebisler buyudukce heryerdeki agrilar artmaya baslayacak
Duygumiran GamzeDurmus oyleyse kiymetini bil 😉 sana tavsiyem nolur ama nolur uyuyabiliyoken uyuuuu 😭😭😂😂 bn suabda uyuyamiyom yatamiyom hasret kaldim sen tadını çıkar 😀
GamzeDurmus Duygumiran ah bende artık daha uyuyamıyorum yatamıyorum bile hem sıcaklardan hemde nefes darlığı oluşuyor 🥹