kucukkurtc İleri hızlı sanırım hiç yok , 1,5 yıldır deniyoruz ama olmuyor gebelik bu yüzden mi sizce aşılama veya tüp bebek mi yapmalıyız ? Benzer tecrübesi olan yardımcı olabilir mi? https://imgyukle.com/i/RbVITo
Aslaninannesi01 kucukkurtc eşimin de ileri hareketli sıfırdi ve morfoloji de %2 ydi tüp bebekle gebe kaldım çok pişmanım daha önce gtmedigim için aşılama falan boşmus
Mouradi kucukkurtc Canım ileri haraketli 0 morfoloji %2 esas bu ikisi Arkadaşımın eşinde de ileri haraketli 0 dı ona rağmen 1 yıl tedavi oldu eşi bi değişiklik olmadı ileri haraketlide o yüzden tüp bebekle şimdi hamile Şükür. Tedavi ve aşılamaya verilen paraya bence direk tüp bebek daha iyi, Rabbim kısa zamanda nasip etsin bebişler ❤️
Elifin__annesi Seve seve yardımcı olurum ama sonucu tam anlayamadım. Şöyle söyleyeyim sağlıklı bir normal gebelikte canlı sperm sayısı 15-20 milyon arası ve yukarısı. Benim eşimin 2 milyon çıktı ve aşılamaya değil direk tüp bebeğe yönlendirildik.
kucukkurtc Elifin__annesi Sanırım sayıda değil ama harekette sorunumuz var bizim canım sanırım A ileri hareket ama oraya çizik atmışlar
Deletedmom_78 kucukkurtc benim eşimin sperm hareket sayısı sıfır bizimde tüp Bebek ve artmıyo sıfır olduğu için 😔
Elifin__annesi kucukkurtc morfolojide %4 olmalı evet ama şu da var, biz de bu değer ama sadece bu da yeterli değil sayımız düşük, sıfır sperm sayısında bile umut var sakın umutsuzluğa kapılma. 7 milyon ve üzeri aşılama deneniyor ama altıysa tüp bebek şansımız
Yigit_Yagiz_Moms kucukkurtc bizim de ileri hareket de sorun vardı eşin sigara kullanıyorsa bıraksın bir de vitamin takviyesi alsın
12siradanbiri kucukkurtc evet 4 ve üzeri olması lazım bildiğim kadariyla, e vitamini ve keciboynuzu suyu cok iyi geliyor morfolojiye tavsiye ederim ,
353877 Aslaninannesi01 merhaba konuyla alakasız olacak ama çoçugunuz ismi aslanmı. Bende koymak istiyorum allah nasip ederse. Etrafımdaki herkeze nasıl isim diyor
kucukkurtc Aslaninannesi01 yaa öyle mi diyorsunuz valla bende bir bakıcam duruma göre artık hayırlısı teşekkür ederim🙏🏻
kucukkurtc Elifin__annesi anladım canım valla bende bilemedim sanırım benim de tüp bebek veya aşılama gerekicek
kucukkurtc Mouradi Evet canım daha önce onuda duydum ben aşılama oyalanma yerine direk tüp bebek yapın diyorlar hayırlısı artık çok teşekkür ederim🙏🏻
Okyanus1 kucukkurtc canım ileri hız yok ama A+B ye bakılıyor 32 olması gerek sizin 15 morfolojide düşük en az 4 olmalı benim eşimdede var aynı sorunlar bizim 1 buçuk milyon sağlıklı sperm olmasına rağmen 1 yıldır olmuyor sorunu yeni öğrendik sayılır tedaviye başladı