Ecmel06 Merhaba herkese. Bişi danışmak istiyorum. Yerden bişi almak istediğiniz de ya da misal dolaptan bişi çıkaracaksınız dolap aşağı da nasıl alıyorsunuz. Eğilerek mi çömelerek mi? Yoksa farklı bir şekilde mi. Ben hep çömelirim de zararlı diyorlar.
btlbsr Ecmel06 dizlerimi büketek çömeliyorum. Tuvalet de alaturka kullanıyorum. Yavaş yavaş karnım sıkışmaya başladı (26+2) ama zararı olmuyor inşallah olmazsa. Birşey alırken eğilseniz bike dizlerinizi bükerek eğilim. Yükü paylaşın. Hayırlı sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah.
tkymk Ecmel06 ben hamileliğim boyunca hep alaturka tuvalet kullandım. Enfeksiyonum hep yüksekti klozeti bu yüzden tercih etmedim etmiyorum 32+4 oldum şuan daha yeni yeni kalkarken ağrı saplanıyor ama o da hemen geçiyor.Örneğin yere bişey düşürdünüz eğilmek yerine çömelip almak daha sağlıklı diye biliyorum.
Hazal-karabulut1 Of benim de büyük derdim bu oğlum var 4 yaşında kendi üstünü çekemiyor sürekli eğiliyorum canım çıkıyor sanki
Destiny_2860 Çömelme hareketini çatı açma egzersizlerinde veriyorlar hem yogada hem de gebelik okullarında
Hazal-karabulut1 Ecmel06 4 yaşında kendi cis kaka yapiyor ama donunu çekemiyor tabii ayrıca banyosu var banyosu beni çok zorluyor 😔
Hazal-karabulut1 Ecmel06 şimdi misal tam cisini yaparken tutmuş baya süre son dakikasına gelmiş gitti yapmaya klozete oturamadan olduğu gibi üstüne yere halıya yaptı onu yıkadım halıyı makineye attım belime sanki bıçak değiyor
Deletedmom727272 Benim haftam erken belki ama alışabilmek için eğilir gibi yapıp diz çöküyorum (bulaşık makinesine evlilik teklifi eder gibi 😁)
Ecmel06 Hazal-karabulut1 o da küçük bir çocuk size muhtaç. Annelik bu yüzden çok özel bir mevki. Siz fırsatını buldukça uzanın dinlenin yapacak bişi yok maalesef.
Ecmel06 tkymk Ben de 32 olacam nasipse hala alaturka kullanıyorum. Bazen yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum bebek içerde sıkışıyor gibi hissediyorum. Ama klozet kullanmak bana zulüm gibi.
Ecmel06 Mesudesrds Sonra alışkanlık olarak kalır bu sizde ama. Ben bir defasında eğildim bir ağrı saplandı karnıma sanırım 5 aylık falandım. O günden sonra daha dikkatli oldum. Olabildiğim kadar
3oglanannesi Ecmel06 erken doğum riski yoksa çömelip alabilirsin yerden bana hepsi yasak 6 yaşında ikizlerim yardım ediyor hep sağolsun kuzularım 🥰