Mihri3503 İzmirde özel hastanede doğum yapacakalr fiyatları biliyormusunuz? Egepol 7900 tl doktorum dışaran gelecek 9000 tl olacak bize
aylinpalaa Mihri3503 Karataşta yapıcam nasipse ama daha sormadım ben sezeryan için mi bu fiyat yoksa ikisi içinde geçerli?
durununannesiiiii Mihri3503 hangi doktor acaba? Benimde doktorum dışardan gelecek çınarlı hastanesinde toplam 7500 olacak
Esraacann Mihri3503 Ben Medifema hastanesine gidiyorum 6100 doğum fiyatı Arkadaşım da su hastanesine gidiyor 5300 demişti yanlış hatırlamıyorsam
Minigebe aslansmommm bayraklidaki tinaztepe galen dogum ücreti 7000 tl +ekstralar demişti sanırım epidural falan ayrı ucret
aslansmommm Minigebe bucadaki de aşagı yukarı böyledir o zaman sağol canım haftaya gidicem bakalım fiyat alırım artık bu gidişimde
ozumunannesi mutluanne3510 medicana hastanesi op. doktorların muayene ücreti 365₺. Doğum mart ayında sormuştuk 12000₺ydi.
Melake Esraacann bende medifema hastanesine gidiyorum ama zam geleceği söyleniyor hangi aya doğum yapacaksınız
glznrsl Esraacann bende medifema hastanesine gidiyprum bana 6600 dediler siz ne zamann fiyat aldınız. 🙈🙈