La_Liberte Defne1234_ çok nadir olur böyle şeyler mesela doğumda farklı cinsiyet çıkan da var ama 30. Haftadan sonra farklı çıkan da 😊 sizin bebişin bacak arası boştu kız dediyse doktor yanılmış olacağını zannetmiyordum. detaylı ultrasona girmediniz sanırım 😊
haklisinesracim Defne1234_ ya çok zor bir ihtimal hani binde bir derler ya öyle. Benim ilk çocuğumda olmuştu 20. Haftaya yakın kız olduğunu öğrenmiştik öncesinde erkek demişti 2 3 kere doktor.
Defne1234_ Bacak arası boştu canım evet ama kordon gelmis olabilir demişti doktor, bide burda görüyorum pipisi kücük ondan görünmedi falan diyenlerde var
Suzan955 Defne1234_ Bana 22 haftada erkek Dedi erkek şu an 28 haftalık haftaya tekrar ultrasonum var bakalım aynı mı
La_Liberte Defne1234_ inşallah gönlünüzden geçen hayırla olur. %1 yanılma ihtimali vermiş çok düşük ama imkansız değil tabi 😊
Suzan955 Defne1234_ Evet gordum pipisini keşke yanilmaş olsa bu üçüncü oğlum olacak çok istedim kızım olsun
La_Liberte Defne1234_ 20-24 arası daha iyi oluyor detaylı ultrason 😊 bakalım ne olacak sizin bebişiniz 😊 burada doğumda cinsiyeti ultrasondan farklı çıkan var 😂
Defne1234_ La_Liberte evet canım hayırlısı herseyin öncelik tabiki saglıklı olmaları ama hissiyatım hep erkek yönündeydi rüyamdada defalarca gördüm emzirdiğimi 😇😇
Defne1234_ La_Liberte bi yandanda erkek bebek olsa kendini belli ederdi diyorum bacak arasını görürdük
La_Liberte Defne1234_ ben hep kız hissettim asla erkek fikri geçmedi aklımdan. Gözümü kapatınca hep kız çocuğu geliyordu gözümün önüne. Kızım olacak🥰 belki sizin o %1 ihtimal olur belli olmaz 😂 haber edin 😊
Defne1234_ haklisinesracim erkek bebegin kıza dönmesi zorda, kızın erkege döndüğünü görüyoruz burda bir sonraki gitmemde artık kesinleşir diye düşünüyorum bende. Erkek bebeklerin cinsiyeti cok daha erken haftalarda belli oluyor ama bakalım
haklisinesracim Defne1234_ ben sizin ultrasonu görmüştüm hiç ihtimal vermiyorum organi net belli kızdı ama degisirse post açın lütfen merak ediyorum