Hatice-sezer0 Adana da yasayan normal dogum yanlısı memnun kaldığınız doktor var mı acaba . Muzaffer sengüle gidiyorum bebegin kilosu 3800 ve 39 haftalık hamileyim kilosu fazla olursa sezeryan yapacam seni dedi bende sezeryan istemiyorum
Laylaycizi_96 Hatice-sezer0 dursune menekse vardı marsa da birde Kadriye sapmaz ömür tıp da ben baskente gidiyorum ama bu haftadan sonra kabul etmez seni
EmirinBusrasi Hatice-sezer0 canım kilosu fazla olursa nasıl normal doguracaksin ki?? Devletlerin normal doğum canına minnet zaten sezeryanla uğraşmak istemiyorlar. Ama bebek kilolu olursa mecbur olacaksın ikinizinde sağlığı için 😕
altnbebek Heey maşallah başka doktorlarada git cihazdan cihaza fark olabiliyor canım ayrıca beslenmen nasıl neler tüketiyorsun bizde bilgilenelim bebişe kilo için
Hatice-sezer0 altnbebek rutin klasik şeyler aslında yumurta yiyemiyorum ilk aylarda tiksindigim için eti de tiksinmiştim onu da yeni yeni yiyorum ama yogurt tüketiyorum günlük 😁 kuru yemiş yiyorum çiğ badem özellikle
Laylaycizi_96 Hatice-sezer0 yani doktorun öyle uygun gördüyse sezaryen ol riske atma bebegi de kendini de ilk dogumun ise zor olur normal
Hatice-sezer0 EmirinBusrasi sanki sezeryan olursam sonra sında bebegime yetemicegimi düşünüyorum sonuçta bi ameliyat geçircem 😔 bilmiyorum 9 ay geçtide şu günler geçmiyo gibi