Mrvbby Arkadaşlar test yaptım bugün transferin 9.. Günü yarın kan verme günüm dayanamadım idrar testi yaptım hemen çift çizgi çıktı ama ben 8 gün önce de ovitrelle yapmıştık onun etkisi olabilir mi arada kaldım
benimmdunyamm Mrvbby benim arkdasim 9 gün test yapmıştı negatif çıktı gecesine de gitti kan verdi gene gebelik yoktu ve gebelik gerçekten olmamış yarın kan verin varsa düşük bir değer de olsa çıkar çoğu insan veriyor 9 10 gün kan
Sehrbnon12 Mrvbby olabilr ama bene pozitif canım benim 8 gün çift cizgi silik de olsa vardı ve suan 11 haftalık ikizlerime hamileyim darısı sana
Sehrbnon12 Mrvbby bisey olmaz canım benimde 5 gün embriyosu ve dondurulmuş embriyo idi ve bende ovitrelle kullandım pozitif içini Ferah tut bebişlerin seninle
Aslaninannesi01 Mrvbby Google’dan IMG yükle yazın ordan yükleyince alttaki linki kopyalayp buraya yapistrn
Mrvbby Ovitrelle nin etkisi olmasından çok korkuyorum yarın belli olacak ama iğnenin etkisi ne blym ya 8 gün oldu iğne yapalı 😒 bide hemen belirdi ve zamanla koyulaştı