neval270071 Kaçıncı haftada başladınız odalar hakkında konuşalım mı 30.haftadan sonra başlasam zor mu gelir ?
Ebruub neval270071 31. Haftadayım daha bır çorap dahı almadım ama benım ıkıncı gebelıgım ılk bebegım erkektı Buda erkek çoğu şey var ama beşik kıyafet falan fılan alınacak bır dünya alınacak şey var ama hala bekliyorum 😂
QUEEN088 neval270071 Ben)de senin haftalarında çok önemli olanları aldım.Sonra doğtuktan sonra devam etdim.Yani geç değil
uraz_ve_annesi- neval270071 ben cinsiyet öğrendikten sonra her sevdiğim şeyi aldım valla ilk, çocuk olduğu için heveste çok fazla 26. Haftada ağırlaştım, şimdi iyiki almışım, diyorum çok, fazla yürüyüp gezemiyorum bel ağrım çok, fazla oluyor ☺️
3oglanannesi neval270071 22 de başladım hepsi biranda olmuyor malesef 30 olduk bitti anca çantamı ds hemen hazırlıycam yıkadım ütü kaldı şimdi bile ağırlaştım ve hemen yoruluyorum dışarda gezemşyorum iyiki almışım hepsini bundan sonra daha da ağır geçer kesin
Naazli neval270071 19. Haftada başlamıştım. Şimdi bakıyorum iyi ki de başlamışım. Aldıklarımın fiyatları baya uçmuş
HSena38 neval270071 valla normalde de çevremdeki bebekler için sürekli uygun fiyatlı şeyler buldukça alır bir kenara koyardım bebek düşünmeye başladıkça kalitesini ve fiyatını beğendiğim herşeyi alıp kenara koyuyorum Müslin zıbın temel ihtiyaç olacak şeyleri 😊🙊
btlbsr neval270071 26+2 haftalığım bir kaç takım dışında birşeyi yok. Ne kadar geç o kadar iyi diye düşünüyorum. Sadece ağırlaşmadan yapmak önemli sanırım. Kendinizi rahatsız hissetmeye başladıysanız hareketleriniz kısıtlamacak gibiyse 30.hafta makul bence yavaş yavaş başlanabilir. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.