12 haftalık hamileyim. 8. Ve 9. Haftamda mahvoldum bir şeyde yiyemediğim için. Kuru kayısı incir vs neler denedim ama sıvı gıda yani çorba sulu yemek yoğurt tüketemediğim için mahvolmuştum. Hatta afedersin makat bölgemde çatlak olmuştu ağlaya ağlaya doktora gittim oturamıyordum bile. Doktor erken diye ilaç vermedi magnezi calsine diye bir ilaçtı sanırım onu verdi o da 3 ay dolmadan kullanmayın yazıyordu prospektüsünde. Neyse ben sancı çekiyordum artık 4 gün tuvalete gidemeyince bayramda çok afedeınrsin ayakta kendimi zorlamadan ıkınmaya başladım. Ve yine özür dileyerek yazıyorum ama faydasını gördüğüm için yazıyorum. Makata yakın üstüne oturduğumuz arkadaşın sol tarafa bastırdım derin nefes alıp ıkınırken bir an canım çıkar gibi oldu ama bu taktik ile kabızlığımdan kurtuldum 4 gün sonrası. 3 kere üst üste lavaboya çıktım. Çok acın olursa ki şayet benim öyleydi temizlendikten sonra vazelin sürüp pamuk koyuyordum o bölgeye. Sonra bir daha bu durumu yaşamamak adına lifli gıdaları arttırdım midem bulansada çorba içmeye başladım kefir probiýotik yoğurt. Şimdi sıkıntım kalmadı çok şükür.