EbrarBulut Kış bebekleri anneleri sizce bebek arabası alınmalı mı yoksa sadece puset mi malum kış olacağından kullanılır mı bebek arabası travel sistem düşünüyorum 🤔
Busrabus EbrarBulut canım benim de ocak sonu şubat başı Allah nasip ederse. Ben almışken ikisini de alayım diyorum. Vaktim olur sonradan diyorsan arabayı sonra alabilirsin. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın İnşAllah.
HilalCeylan1 EbrarBulut canım bende sadece puset alıcam mart sonu gibi araba almayı planlıyorum zaten o soğuklarda çocugu arabaya koyup pek bir yere çıkamazsın en azından kendi arabanda pusetınle rahatca gezersin
Gozdem EbrarBulut ben sadece puset aldım yazın bebek arabası almayı düşümüyorum , şuan okadar masraf varken kullanmayacağım birşeyi şuan almaya gerek duymuyorum 😉
Aylinslmc Merhaba bizimde Ocakta inşallah doğumumuz 🙏🏻 Ben kampanyadan aldım ikisini birden. diğer annelerin dedikleri gibi kullanmayabilirsin bir kaç ay ama almışken ikisini bir takım alabilirsin. Ya da daha sonra da alabilirsin.
Esravergili Benimde doğumum ocakta ve almayı düşünüyorum alışveriş merkezi gibi kapalı alanlarda ihtiyaç duyabilirsin 🤷🏽♀️