anneyim96 Kızlar ben 13 haftalık hamileyim doktorum bugün folik asit i artık kullanma dedi ama hiç bir şekilde vitamin ilacı yazmıyor yani magnezyum olsun vitamin ilaçları olsun hiç birini yazmıyor herşey doğal olsun diyor sizler neler kullanıyorsunuz
Nskyhn anneyim96 bana da öyle dedi sadece innate protanal kullanıyorum oda balık yiyemedigim için ama içinde o kadar çok vitamin var ki şimdi eşim de içmeye başladı 🤓
sherwoodTR anneyim96 decavit kullanıyorum. Ocean plus kullanıyorum. D vitamini ve demir hapı kullanıyorum
Annesininportakali53 anneyim96 magnezyumu bu haftalarda pek kullandirtmiyorlar kalça bacakta ağrı gibi şikayetiniz yoksa vitamin minarel ve d vitamini ilaci veriyorlar 12 den sonra bana elevit mutivitamin+minarel ve d3 ağıza damla verdi kuzum yani hersey doğal olması güzel birsey ama bence kullanılmalı çünkü sendeki vitaminleri herseyin bebege gidiyor yani bilemedim başka doktora da git ilaç için istersen
anneyim96 Annesininportakali53 benim kuyruk kemiğim batıyor bacaklarım da ağrıyor dedim ben doktora ben magnezyum yada ilaç yazmıyorum besinlerden almaya bak dedi yani
Zeyon anneyim96 bence doktor ilgisizliginden oyle demis başından atmış benim doktorum folik asiti kestikten sonra hemen devit 3 basladi hatta dediki doğumdan sonraki 3 aya kadar bunu hic birakmiycaksin ve onun yani sira imon diye bi balik yagi yazdi bunhda kullan dedi o bittikten sonra gittim kan ilaci başladı vegaferon diye simdide decavit de ekledi ama benim sana tavsiyem devit 3 kullan onu benim doktorum her hamileye yazdigini söylemişti cok gerekli bi vitamin bebegin icin bence sende kadin doguma git devlet hastanesine herhangi bir vitamin kullanmadigini söyle onlar muhakkak yazacaktir bu ilaci
anneyim96 Zeyon canım bide özele gidiyorum herkes çok beğeniyor doktor gerçekten iyi ama hiç mi vitamin vermez ben zaten mide bulantısından doğru düzgün bişey yiyemiyorum bana besinlerden almaya bak diyor bişey yiyemiyorum ki besinden alayım
Zeyon anneyim96 bir aile hekimine danış derim çünkü muhakkak kullanman gerek bazi vitaminleri yediklerimiz ne kadar cok olur olsun vücut icin bebek icin yetersiz geliyor ki sen yiyemedigini belirtiyorsun vitamin çok gerekli
Dilekedisdila (The genesis max )folik asit balık yagı içeriyr d vitamini ve demir ilacı kullanıyrm bende Çok dogru oldugunu düşünmüym hersey dogal olsun kavramını sonucta bilim var tıp var ozamn evde mi doguralım risklerin eksikliklerin öngörülüp anne bebek saglıgını koruya bilecek cagdayız
Atak66 anneyim96 bence senin doktorunda problem var ben hem özele gidiyorum hem de aile hekimine gidiyorum özellikle aile hekimi d vitamini dekavit kan ilaçları B12 vitamini her şeyi doğuma kadar hatta doğumdan sonra devam etmem gerektiğini söyledi senin doktor ilginçmiş bence bir aile hekimine Danış
findiklibadem Ocean mummy takviyesi,Ocean B12 spreyi, Ocean D vitamini,Ocean Demir ilacı . Hepsini bir arada kullanıyorum.
DlrOzn anneyim96 ilk haftalarda folik asit kullanırken d vitamini de kullanıyorum. Folik asit kullanımı sona erdikten hemen sonra banada vitamin yazılmadı. 20. Haftadan sonra omega3 ve demir ilacı kullanmaya başladım. Şuan 34 haftalık hamileyim 29. Haftalarda magnezyum takviyesi almaya başladım karın sertleşmelerimden dolayı, eğer yazmıyorsa vardır bir bildiği bence
Zeyon anneyim96 bende ilk baslarda hic etki etmedigini fadkettim ama sonr gece yatarken 2 tane icmeyi denedim gercekten cok rahatladım o sekilde dene sende günlük 4 tane icebilirsin en fazla gun icindede bulanirsa 2 tane daha alırsın
M_A Ben vitamın ilaçlarını duzensız kulandm açıkcası pek ınanmıyorum vıtamıni önemli olan yemeklerden almak besinlerden ilaçlar bahane