Gozde12 Kızlar 21+5 hamileyim. Bebek karnımda gün içerisin de hep sağa doğru toplanıyor ve orası sertleşiyor. Neden sağa doğru toplanır
Nzrn Gozde12 bebeginizin cinsiyyeti erkekmi? Boyle soylem varki, cinsiyyet kiz oldugu zaman bebek sol tarafda olur. Erkek oldugunda ise sag💗
3babymom Gozde12 ben de aynı haftadayim bende de oluyor canım magnezyum eksikliğinden bu yüzden magnezyum kullanman lazım kasiliyor bebek
Merve6334 Gozde12 evet canım kızlarrr hep öyle benimde hep sağ tarafta 35 haftalığım bazen hiç nefes aldırmıyor 😀🤣
miroski_22 Nzrn bebegim kiz 25 haftalık hamileyim hep sağ tarafımda canım bence cinsiyetle değil bebekle alakalı bir durum bu😊
3babymom Nzrn canım iki oğlum var şuan kıza hamileyim üçü de sagdaydi alakası yok yani sag veya solla
Esra33-34 Gozde12 aynı haftadayız bebek sağda toplanıyo günde 3-4 kez yer degıstırebilir sanıyodum ama toplanıyormuş doktorum baktı magnezyum verdı rahatladım. Doktorunuzla görüşün bence bu durumu her gebelık farklı cnku
Burcubuket Gozde12 bizde 37. Haftadayız benimkide genelde sagda toplanıyor hatta baya poposunu yaslıyor 😂