Esmk Kızlar belli olunca yazcm demiştim belli olmadı ama %51 tahminde bulundu doktorum.Bakalım sizler ne diyeceksiniz 🥰 Bacak arası [img]https://i.hizliresim
Esmk La_le ben de öyle dedim zaten hamileliğimin başından beri bence erkek diyorum ama doktor %51 kız dedi.Şu pipi değil mi dedim hayır o klitoris dedi onun açısına göre bi tahmin bu zaten kesin değil dedi
Esmk Gullusimsek hayırlısı kuzum benim içime de erkek doğuyor hamileliğimin başından beri bence erkek diyorum ama doktor %51 kız dedi.Şu pipi değil mi dedim hayır o klitoris dedi onun açısına göre bi tahmin bu zaten kesin değil dedi
Seda3309 Esmk bende dün gitmiştim aramızda 1 hafta var ama çok benziyor ultrason fotoğrafıma bana daha erken dedi söylememişti 😊
Gullusimsek Esmk Sağlıklı olsunda hepsi bir zaten Allahım kucağınıza almayi da nasip etsin ben kız hissetmistim kızım olacak 21.haftamizdayiz
SbhtYlmz Esmk hımm çok erken tahmin etmiş dr nuz bende bugün öğrendim 15 haftadayım erkek dedi Allah hayırla sağlıklı bi şekilde kucağnıza almayı nasip etsin
Anneyim_123 Esmk 😁 Bana pipi gibi gelmedi bebek yapısından tahmin ettim baş ve vücut orantılı şekilde büyük bu aylarda kız bebekler bu şekilde oluyo genelde rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🤗
Esmk La_le bence de kesin pipi 😄 bi oğlum var bu da oğlan olursa kum torbası ve tırmanma duvarı alcm 😄😄😄😄
Esmk Elilar2225 klitoris miş doktor açıkladı uzun uzun ama yine de kesin değil bu açı zamanla değişebilir daha küçük dedi