Acrsule tabi seve seve 🥰,benim aslinda soyle ki 35 haftada suyum geldi ve doktor erken oldugu icin bana dayan kac gun daha ilerlerse o kadar iyi dedi bebegin durumuda iyi dedi,neyse ben 3 gun Anca dayandim tabi sancilarim artti son dakikaya kadar tamamen normal dogum yapmak istiyordum yani epiduralide istemiyordum ama o kadar yoruldum ki henuz 2 parmak aciklikta yalvardim ebeme epidural olmak icin tabi bu surede sik sik sicak dus tavsiye ettiler sonra doktor epidurali verince dogumhanede cok rahatladim hic agrim olmadi igneyi batirirken sakin ve kipirdamamak lazim . Sonra baya yorgundum tabi dinlendim 😅 bir iki saat sonra hicbirşeyin farkında değildim ki ebem tamamen acılma oldu dedi 😍 sonra yavaş ıkınma icin hazırlan dedi ben tabi cok yorgundum ama sağ olsunlar cok güzel destek verdiler zaten epiduralin etkisi azalmıştı ve sana tavsiye düğmeye tekrar cok şiddetli olmadıkca basma ,sancıları güzel karşılayım ıkındım ve doktor karnıma basarak destek verdi ve oğlumu yırtılma olmadan doğurdum 😍 ebe dur dedimi bende durdum ıkınmadım (Buda aklında bulunsun doktorunu dinleyerek ıkın) cok şükür herşey cok güzel ilerledi darısı başına ve ikinci bebişimin başına 🤲❤️🥰uzun oldu kusura bakma