Minigin_annesi0 Baykuss 5 dakika sürmeden sancı giriyordu 20-30 saniye sürüyoru. Yatağın kollarını yumruklamıştım sonlarda 🥺 dilimi ısırmışım ellerime iz çıkmıştı kulpları sıkmaktan annem başımda ağlıyodu😥 korkutmak istemem ama hepsi geçiyo sabah olmayacak sanıyorsunuz ama sabahta oluyo o günlerde geçiyor en önemlisi bebeklerimizin sağlığı
Annekuzusu_Ayaz Minigin_annesi0 bende 41de suni sancıyla yapıcam allah izin verirse perşembe günü nasıl oluyor tafsiyelerin varmı ben çok korkuyorum
Ynme Annekuzusu_Ayaz Bir şey soracağım bebek kanala inmedende suni sancı ile normal doğum olabiliyor mu ya? Ben 38 de gittim bebek kanala inmemiş daha😢
Annekuzusu_Ayaz Baykuss bende korkuyorum ama daha hızlı doğum oluyormuş benim kuzenim 4 saat aldı doğurdu yengem 8 saatte doğurdu mesela benide sabah 8 de alacak akşam 8e kalmazsın dedi doktor
Ozleminalisi_4 Onikion 35. Haftada hurma sayısı 5 yada 6 tane yiyordum 37. Haftada hurma sayısını cogalttik 15 ya da 20 tane yedim 37. Haftada bütün merdiven inip çıkma ve sürekli duş aldım 38+3 de dogum yaptım
ayse_yldz 2022bebegi ben 39+4 deyim bugün kontrol vardı bebek hala kanala girmedi ve açıklık yok. 5 gün sonra tekrar kontrol var eğer belirti yoksa sezeryan günü verecek doktorum ve hiç istemiyorum sezeryan çok moralim bozuk
Laydlittlemouse ayse_yldz 39+3 üm ben de bebeğim yüzü yukarı bakıyor dönmezse benim de sezaryen gibi duruyor moralimiz bozuluyo ama napalım sağlıklı olsunlar onlar siz de üzülmeyin stres yapmayın belli olmaz son ana kadar
Aydabu36 ZehraUD aciccasi ben en cok iyiki yaptigim sey dedigim banyoda uzun sure sica dus almak ozellikle karnima sirtima tuttum cok iyi geldi 😅❤️Tavsiye ederim,(bu arada dogumum epiduralli oldu)
Acrsule Aydabu36 işte aradığım yorum bu☺️ lütfen anlatırmısın biraz detaylıca .. çünkü bende şuan 38+5 deyim epiduralli doğum düşünüyorum nasıl oluyor nasıl ilerliyor süreç
Nillaayyy Derya ahududu yaprağını bu hafta bana doktorumda söyledi bulabilirsen falan dedi ama trendyolda var peki siz kullandınız mı eğer aldıysanız güvenilir bir yer söyleyebilir misiniz acaba
Derya Nillaayyy ben kullanmadım 41. Haftada doğum yapıp turşunu kurdum suni sancıyla o yüzden kullanmak gerekiyormuş resmen çocuğun keyfini bozup zorla çıkarttık😂😅
Nil2736 ZehraUD öyle bi yöntem yok 😅🤣 Doğacaksa edebi ile doğuo. Yoksa naparsan yap çekiosun. Çömelerek yerleri silmeye kadar her bişe denedim sonuç 17 saat durmkszn sancı 😅🤣 ve doğum😁 Bu hamileliğimde hiç bişe yapmıcam. Hatta bu kez sezryn istyorum
Kubra_elif_ahmet Hbbusra Amin inşallah…. Hani evlilikte sıra beklerler iş ya eskiden önce büyükler sonra küçükler bu da öyle olmalı 😂😂
FatmaaFatmaa Minigin_annesi0 benimde suni sanciyla baslatilacak dogum sizin nasil gelisti acaba ne kadar surede tamamlandi dogum
Minigin_annesi0 FatmaaFatmaa akşam 6 dan gece 12ye kadar suni aldım. Baya sıklaştı sancılar açılma arttı 5cm oldu. Suniyi çıkardılar kendi sancılarımla gece 3.12 de doğurdum
Gencanne33 Hersey fasa fiso beni dinleyin kizlar Sicak ilik degil ha sicak su doldurun kuvete comelir sekilde oturun suya suyun icinnde oturup kalkin ben yaptim saat 7 de 9 da doguma girdim Ne hurma yedin ne yuruyus yaptim ne iliski hic birsey su sadece suuu
Melkem Serpila Perine masajını nasıl yaptınız doktorum bana da yapmam gerektiğini söyledi ama korkuyorum biraz
Serpila Melkem baş parmağına biraz zeytinyağı sür yavaş hareketlerle yap canm korkulacak bisey değil doktor eşiniz de yapabilir diyor ama ben eşime yaptıramadim çekindim kendim yaptim
Onikion Ozleminalisi_4 anladım bende bugun 34 haftalık oldum o yüzden sordum daha hiçbirine başlamadım çünkü 😅