ZehraUD Merhaba arkadaşlar 38. Haftaya doğru yol alırken. Doğumun gelişini hızlandıran ve kolaylaştıran yöntemleriniz var mı? Yürüyüş, squat tarzı hareketler yapıyorum. Hurma felan yiyorum. Sizin önerileriniz neler olur? Deneyip fayda gören?
Nillaayyy Derya ahududu yaprağını bu hafta bana doktorumda söyledi bulabilirsen falan dedi ama trendyolda var peki siz kullandınız mı eğer aldıysanız güvenilir bir yer söyleyebilir misiniz acaba
elfiikar İlişki, hurma, merdiven çıkma, yürüyüş, squat, en son çare sancıyı başlatmak için kuyruk sokumu hacamatı, açılmayı hızlandırmak içinse bunlara ek olarak kayısı hoşafı ve meryem ana eli otu (suyuna okunduktan sonra) suyunu tüketmek
Karanfil_ elfiikar suyuna hangi dua okunur acaba ve doğum bittikten sonra o ot ne yapılır bilginiz varmı
Serpila ZehraUD meryem süresini dinle, Ve bol squat ve ilişki çok faydasını gördüm. Perine masajıda yapmıştım.
Melkem Serpila Perine masajını nasıl yaptınız doktorum bana da yapmam gerektiğini söyledi ama korkuyorum biraz
Dnym123 Serpila Instagramda @simgedduman sayfasını takip edip uygulayabilirsiniz hafta hafta spor programları var daha neler neler çok güzel bi sayfa doğumu hızlandıran ve kolaylaştıran yöntemleri de gösteriyor
Minigin_annesi0 ZehraUD hiç birinden fayda görmedim. 41. Haftaya kadar sancım başlamadı suni sancı ile doğum yaptım🙋🏻♀️
Baykuss Minigin_annesi0 çok zor mu oldu suni sancı ile benimde 40 hafta oldu hala sancı yok haftaiçi yatış yapılacak 🤭
Annekuzusu_Ayaz Minigin_annesi0 bende 41de suni sancıyla yapıcam allah izin verirse perşembe günü nasıl oluyor tafsiyelerin varmı ben çok korkuyorum
FatmaaFatmaa Minigin_annesi0 benimde suni sanciyla baslatilacak dogum sizin nasil gelisti acaba ne kadar surede tamamlandi dogum
nermin_123 ZehraUD merhaba benim bi arkadaşim vardi doğum yapmak üzereykendi bi ay falan kalmişdi çok çok yürümek türkçe konuşamiyorum tam azeriyim yataanin tahtasindan tutub aşağiya doru yenil kalk gün erzinde doğum vakdine kadar yaptiki çanak nahiye doğuma hazir olsin dikiş falan bile olmadi hemde ilk çocuk sancida çok fazla diyildi normal kendi doğdu yani
selencicek Beyıngucu ile önce konstre olmak normal doğumu inanmak bebeğe kendine inanmak. Sguat hareketleri yürüyüş hurma meryem süresi sıcak banyo hafif ev temizliği ayva
Aysemeva0306 ZehraUD yürüyüş yaparken kaldırım yürüyüşü yapabilirsin oda çok etkiliyor. Bir ayağın kaldırımda diğer ayağında yolda yürüyorsun