Usakli64
Hic kalkmadan yatin... Korkmayin dr unuz gerekeni yapmış bol su icin ve dinlenin. Allah nazarlardan korusun 💝
Limpid
[bilinmeyen] alttanmı muayne etti ? Daha önce kanamanız oldumu
Nilufer13
[bilinmeyen] bu durumda neden sizi hastaneye yatirmadiki
aslihandu
Eş aşağıdaysa çok dikkat etmen lazım canım kanaman yoğun değilse korkma. Ayağa kalkma ilaçlarını kullan. Farklı bi doktora gidersen de çok dikkatli ol arabayla ve ayaklarını uzatarak gitmeye çalış çok hareket etmeyi doğru bulmuyorlar bu durumda çünkü.
mineeeee
İlk üç ay çok önemli iki yastık koyup ayaklarınızın altına uzanın. Evet iğne yapıyorlar yada hap veriyorlar.Hic kalkmadan dinlenmeniz gerek.Bende de oldu ilk ay.Gecti şükürler olsun.panik yapmayın dinlenin sadece
Bilinmeyen34
Ben 18+2 hamileyim benimde kanamam Oldu 2gun önce hemen dr aradım kontrol ettiler 1 iğne oldum promulut depot. 5 gunde 1 olacagim miyomum var benim ve gittikçe büyüyor:( korkuyorum. Benim sorum miyomlu olup gebeliği son haftaya kadar götüren var mi
deniz2019
[bilinmeyen] merhaba benim de 9. haftada oldu yoğun kanamam iğne ve hap verip ewe gönderdiler merak etmeyin tek yapmanız gereken şey wc dışında kalkmamak Çok zor bi dönem ama 6 hafta bu şekilde yattım ben Yeni yeni ayaklanıyorum 17. haftanın içindeyim