duru_pars 18.haftama girdim , meme uçlarım bölünmeye başladı böyle parça parça bugün incelerken sivilce gibi birşeyi sıkayım dedim göğüs ucumdan su renginde sıvı geliyor normal mi
Nskyhn duru_pars benden sıvı gelmedi ama çok kurudu meme ucumda bir garip oldu sürekli nemlendiriyorum ya gebeliktendir diye düşünüyorum
Deletedmom727272 duru_pars sivilceden hallice kabartılr küçük yağ bezeleridir (montogomery) ve yanlış hatırlamıyosam emzirme için meme etrafının yağlı kalmasını sağlar bu sayede bebek rahat eder, sizinde muhtemel acılarınız olmaz😌
Zma Aynısını bende bugün yaşadım .göğsüme baktim meme ucunda altı yedi tane sivilce tarzı delik gibi seyelr olmuş .bende merak ediyorum ne diye
Eslem_1 Zma aaa bende de öyle kabuksu bir görüntü de var mı böyle sarımsı renkte tonu biraz ..ben de merak ediyorum acaba bende mi oluyor sadece diye düşünüyordum bu böyle devam ederse buradan nasıl süt akacak bilemiyorum 😅 kendim uğraşmadım istesem sıyırırım belki ama cesaret edemedim şimdilik
Ervaannesi Eslem_1 benim tam ucunda kabuksu birşey var ama rengi siyah. Bir benimki değişik herhalde çözemedim 🤦♀️
Eslem_1 Ervaannesi siyah mı oluyor acaba bazılarında bilemiyorum ki bende aslında eskiden de vardı sanırım tam hatırlamıyorum ama koparılmaz da şimdi bunlar bilimsel bir açıklaması vardır muhakkak bilir kişiye gösterip sormak gerek siz sordunuz mu ya da gösterdiniz mi hiç
Ervaannesi Eslem_1 hiç sormadım ama koparmadım da. Zaten dokununca huylanıyorum, o yüzden ellemiyorum. Neyse ne deyip geçtim valla 😅
duru_pars Şöyle söyliyim meme ucunda parçalar var ve sıvı geldi göğüs etrafında da siyah siyah sivilce tarzı şeyler ama benim bahsettiğim göğüs ucu yani süt akan yer
Eslem_1 duru_pars evet benimde süt akan yerde var süt nasıl akacak bilmiyorum orası kapalı görünüyor hatta çatlamış görünürde kuru birşeyler var