Lucy Miraygvrcn Canım son haftalar bebişler daha hızlı kilo alıyor. Maden suyu, dut kurusu, ceviz, sütle muz, dondurma, yoğurt, peynir gibi şeyleri tüketirsen daha çok kilo alır. Ama biraz da yapısal tabi . Minyon olacaksa ne yaparsan yap yine olur 🥰
Lucy mgcyldz Ben haftada 1 değil günde 1 2 yiyordum. Ben abartmıştım iyice. Sizler benim gibi yapmayın tabi. Ama güneş bariz evin içindeydi yani 😂😂
Habus Nskyhn günde 1 tane ekmek yiyip kilo alamayan ben 🙄 dondurma aldırıyorsa onu da yiyeyim bari 🤦🏻♀️
Habus Nskyhn yok ya pek sayılmam aşırı zayıfım ben de almak için yapmadığım şey kalmıyor sevdiği kulu olsam kilo alırdım 😂 insanlar göbeğim çıkınca hamile olduğumu da anlıyor artık “ayy çok zayıfsın” tepkileri bitti “ayy nasıl doğuracaksın” demelere başladı yakında sen ölürsün doğumda diyenleri duyacağın hissediyorum 😂 aşırı kilo da iyi değil, aşırı zayıflıkta 😂
hukukcuanne_06 Bana diyetisyen haftada bir sütlü tatlı hakkı vermişti bunu dondurma olarak da kullanabilirsin dedi, yeter mi ya haftada bir deyince tamam 2 olsun dedi😂 ama ben nerdeyse haftada 3 kere yiyorum tatlı her gün yiyorum duramıyorum😔
Nskyhn Habus of maalesef bu insanların ağzı torba değil buzesin ya benim eşimde senin gibi 😢 yiyor yiyor almıyor sağlıksız beslen diyorum oda olmuyor pilavın yanında ekmek falan gömüyor yok olmuyor şimdi şey deneyeceğiz bu yulafın içine bir şeyler Katip kilo aldıranlari oluyor ya diyetisyenler paylaşıyor bı de onları deneyelim dedik
Habus Nskyhn hamilelikten sonra da alamazsam onlar da fayda etmez bana ama eşine fayda ederse haber ver de ben de deneyeyim 😂