Nskyhn Miraygvrcn bence dondurmadan kendini mahrum etme 😍 başka şeylerden mahrum et birbirini dengelesin. Bence yapar ama çok yapmaz. Ben mesela hiç ekmek yemiyorum hamur işleri yemiyorum ama dondurma karpuz falan kendimi hiç kasmıyorum
Muzlupuding Miraygvrcn canım ne çekse yiyorum hiç davul gibi olucam kafası yok ben mi çok rahatım acaba ya 😅
Lucy Miraygvrcn Dondurma kilo aldırır. Ama sana değil bebişe 🙈 Ben o konuda çok faydasını görmüştüm yani 🙈
inciprenses Miraygvrcn dışarıdaki dondurmalar zararlı mısır şurubu var ev yapımı yapın yiyin bebeğe de kilo aldirir
Miraygvrcn Nskyhn vallahi ben normalde zayıf bir insandım, 56 57 ile hamile kaldım 35+4 üm 76 olmuşum 😀 aşırı yemek yiyen biri değilim dün doktorum çok çilek karpuz kavun tarzı şeyler yemememi söyledi 😀 ama dondurma seviyorum yani ne yapayım 😀
Habus Nskyhn günde 1 tane ekmek yiyip kilo alamayan ben 🙄 dondurma aldırıyorsa onu da yiyeyim bari 🤦🏻♀️
Miraygvrcn Muzlupuding ben kiloya alışık olmadığımdan biraz tuhaf geliyor allahtan boyum uzun belli olmuyor 😀
Bebek-C Çok abartılmadınız sürece aldırmaz ama brn çok dikkat etmiyorum canım çektikçe yiyorum ve sanırım gerçekten bebeğe kilo aldırıyor. Bizimki tosun gibi olmuş. 😀
Nskyhn Miraygvrcn demekki ben de ondan öyle 😂 20.haftadayim 3 kg almışım yemekle aram hiç yoktur ama karpuzu çok severim çileği de 😂 onlar aldırmış demekki çünkü deli gibi dikkat ediyorum yürüyüş pilates sağlıklı yemek bol su içmek ama yine de vazgeçmeyecegim onlardan 😂😂
Eslem_1 Miraygvrcn sizde benim gibisiniz herhalde ben de zayıftım dikkat ediyorum ama ödem mi bilmiyorum bir tık aldım ama görenler hiç kilo almamışsın diyor tuhaf..dondurma benim kanayan yaram oldu adeta😂 kiloyu da geçtim yemeye cesaret edemiyorum öksürük tutar mı diye çekindim ama artık havalarda ısındı napsam bilemedim ya kuru öksürük olursa hamile hamile asla çekilmez 😩
Lucy Miraygvrcn Canım son haftalar bebişler daha hızlı kilo alıyor. Maden suyu, dut kurusu, ceviz, sütle muz, dondurma, yoğurt, peynir gibi şeyleri tüketirsen daha çok kilo alır. Ama biraz da yapısal tabi . Minyon olacaksa ne yaparsan yap yine olur 🥰
Lucy mgcyldz Evet kuzum özellikle son haftalarda çok faydasını gördüm. Kaymaklı cornet epey yemiştim.
Lucy Miraygvrcn Evet yavrum. Doğumum Eylül ayındaydı ve evim aşırı sıcaktı. Aslında kilo alsın diye yaptığım birşey değildi.
mgcyldz Nskyhn Bende şuan 14 deyim hiç almadım. Ama çevre baskısı beni çok skiyor yemiyormusum kilo alicam diye. Ne güzel 20 hafta da 4 kg almak zaten son zamanlarda çok alicaz bilmiyor kimse. Bende sizin gibi hiç ekmek yemiyorum sevmiyorum zaten. Ama kahvaltı pekmezli ballı süt 1 adet yumurta peynir zeytin ceviz fındık vs. Her gün bunları yiyorum ara öğün muz yoğurt vs. Akşam yemeği çorba ve yanında ne yemek varsa ama az . Bazı arkadaşlarım yuh bizide ye diyor ama çevre sağolsun hiç yemiyormusum kilo alcam diye. Daha ne yiceksem.
Miraygvrcn Eslem_1 yani bende şimdiye kadar olmadı ama inşallah olmaz dikkat edicez artık zaten az kaldı 😀😀 allahtan belli etmiyoruz kiloları 😀
Nskyhn mgcyldz aman benim anneannem de sen çok az yiyorsun diyor 😂 sinir ediyor çok yiyince ne oluyorsa. Az yiyip öz yiyorum ben de öyle. Önemli olan bence bu süreci en güzel sekilde tamamlamak gereksiz kilo hiçbir zaman ise yaramıyor
mgcyldz Nskyhn Anlatamıyorum ki çevreye cidden önemli olan çok değil öz yemek . Hamile öncesi beslenme sitilimden eser yok direkt sağlıklı beslenmeye bıcakngibi geçtim zaten daha ne yapayim. Öğlen kendime atom gibi bir şey yaptım 😂 İçine muz sut yulaf bal kuruyemiş bızzzt çektim resmen 2 ara öğünde bedel. Ay bende kafaya takıyorum ya bebeek buyumezse diye kendimi suçlu hissediyorum iyice kafamı bulandırıyoralar. :( Malesef de hiiii diyip geçmiyorum 😂