litfenama Nurten_124 33.haftaya girdim ve 4 gündür yıkıyorum. Hemen yıkarım biter dedim ama uzun sürüyormuş. Ütüyü ben yapmayacağım için rahatım ama.
tarcinnnn Haftamdayım bu hafta yıkıyorum her şeyi dolabını vs silip yerleştiriyorum. Haftaya bir gün de hepsini ütüleyip çantamı hazırlayacağım.
Htc_snn Ben daha yapmadım 31 haftalık ama gerçekten çok zor oluyo erteliyorum çünkü sürekli görümcem pazar günü gelip yapcak artık yavaş yavaş
Ervaannesi Htc_snn cidden küçük parça olunca asması, ütülemesii çok uzun sürüyor. Neysek yardım edeniniz varmış, herşeyin tek başına yapan anneler olarak çok şanssızız 😊
Ervaannesi Nurten_124 29.haftada yıkayıp ütüledim, çantasını hazırladım. Daha kendiminkini hazırlamadım ama onu da 34te felan hazırlarım diye düşünüyorum. İyice ağırlaşmadan yapmak en iyisi
kuzeyinannesi_ Nurten_124 26. Haftada kıyafetleri yıkayıp ütüledim şuan 32. Haftadayım önümüzdeki hafta içi de çantamı hazırlayacağım
siilaa Nurten_124 ben 35 haftalığım hafta sonu yıkayacağım ama geç kaldığımı düşünüyorum o yüzden biraz stresliyim keşke 30 da hazırlasaymısım ama her gecen gün bişeyler aldığım icin bu zamana kaldı
papatya_35 Nurten_124 Çantaya koyacaklarımı 27.haftada yıkadım ütüledim çantamı hazırladım 🥰 35.haftadayız geçen hafta kalan her şeyini yıkadım ütüledim dolabına yerleştirdim. İyi ki 27.haftada birçoğunu yapmışım bekleseydim zorlanacakmışım 🙂
ikizlerinannesi97 @Nurten_124 27 28 haftalarda herşeyi yıkayıp ütüledim şuan 31 haftadayız 33 34 gibi çantayı hazırlıycam inşAllah