ZeynepFatih Ymn3535 CeylinEsila Emnmntmhmmt Mrvttk Zeliha123 Muhammedeymen kızlar hepinizden Allah razı olsun İnşaAllah tez zaman da güzel haberlerini alacağız dualarınız ile Allah’ın izniyle ❤ Çok teşekkür ederim 🤗
Zeliha123 Okudum canım RABBİM tez vakitte isteyen herkes ile birlikte Hayırlı evlatlar nasip etsin kardeşimize de
Muhammedeymen ZeynepFatih 3 tane okudum. Allah arkadaşınıza ve isteyen her ay ümitle bekleyen kim varsa hepsine versin. Rabbim hakeden kimsenin kucağını bos bırakmasın.
mercimek Canım 10 tane okudum rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda inşallah🤲🌸
ZeynepFatih mercimek canım Allah razı olsun çok sevindim 🤗 Rabbim dualarını kabul eylesin bebişini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin o güzel yüreğinizden dolayı teşekkür ederim İnşaAllah tez zaman da kalır 🙏
ZeynepFatih busrakurt Allah kabul etsin çok teşekkür ederim Rabbim hepinizden razı olsun İnşaAllah 🙏🤗
ZeynepFatih Btl_ozn Duyguee Zeynepelin Fgm kızlar Allah razı olsun hepinizden Rabbim kabul eylesin İnşaAllah 🙏🤗 o güzel haberi tez zaman da dualarınız ile duyarız İnşaAllah ❤
Fgm ZeynepFatih okudum canım rabbim hayırlısıyla tez vakitte önce hamile kalmayı sonra sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllah Ceylan’a 🙏