Benjaminannesi sevval_55 bebek baskı yaparsa oluyor basur kanaması gibi ne acı verici bir şey düşmanına bile vermesin
tazebiranne_hg04 sevval_55 iki kez yaşadım geri geçti sonra nedenini anlayamadım hemoroid değildir umarım
Gamzess1 sevval_55 Bende yaşıyorum canım ilk gördüğümde çok korkmuştum genel cerraha gittim makatta çatlak var krem verdi yolladı başka yapacak bişey yok çünkü kabız olmamamız lazım bol su içmen lazım
Justmom Bende ara ara yaşıyorum basür vs belirtisi yok ama çatlak olabilir dedi doktor krem sürüp iyleşmesini bekleyeceksiniz bi tedavisi yok maalesef gebelikte
sevval_55 Gamzess1 bol bol su da içiyorum ama anlamadım canım ya ecoprin de kullanıyorum kan sulandırıcı o da biraz etkiliyor olabilir kan miktarını
Hemecikk sevval_55 bende 34+5 günlük gebeyim bugün ilk defa yaşadım bir an korktum kanı görünce ama makattan geldiğini anlayınca bir ohh dedim. Umarım tekrarı olmaz.
sevval_55 Hemecikk umarım bende yaşamam ama ecoprin kullanıyorum hala lavobaya gittiğimde biraz akıyor 🥺
Gamzess1 sevval_55 Ben kolay kolay kabız olmama rağmen oldu bu çatlak haftam ilerledikçe bende çok su içiyorum ama işte sanırım bebek ağırlığı da etkiliyor kremle biraz rahatladım ama şükür