-MinikveAnnesi- Şu an hastanedeyim bebeğimi görmeye geldim bakalım ne kadar büyüdü merakla bekliyorum 19+5 iz 🤗 sizin nasil gidiyor ne kadarlık oldunuz
Sbm050421 -MinikveAnnesi- bende birkaç saat önce hastanedeydim , bebişkom büyümüş sevimli sevimli hareketler yaptı minnoşum 24+0 ız 🤍
mrvmina 1 saat önce hastanedeydim. 12+4 üncü haftadayız, doktor bugün %70 erkek dedi. Ben hep kız hissediyordum o yüzden şuan duygularım biraz karışık 🥴
-MinikveAnnesi- mrvmina bize de o haftada tahmin etmisti erkek diye sanırım erkek bebekler erken belli ediyor 🌸 Hangisi hakkınızda hayırlıysa o olsun hayırlı evlat olsunlar inşallah ♥️
-MinikveAnnesi- Deletedmom727272 zaman gecmek bilmiyor ya bende beklicem simdi tekrar gidene kadar 😊sadece önceye göre beklemesi biraz kolaylastı hareketlerinden hissetmeye başladığım icin önce acaba iyi mi yaşıyor mu diye endiseleniyordum kaç haftalıksınız
Deletedmom727272 -MinikveAnnesi- yarın itibariyle 12 olacak😊bende harekette yok ama kalp sesi bağımlılık yaptı çok kudurursam açıp videosunu dinliyorum🐣 ne zaman tepiklemeye başladı sizinki ben nefes alırken bile gaz yapan insanım inşallah karıştırmam zamanı gelince😁
-MinikveAnnesi- Deletedmom727272 o haftalarda gaz çoktu bende de13ten sonra hissetmeye basladım karınca yürümesi gibiydi birkac kez olunca ve ayni bolgede olunca anlıyorsun bebek oldugunu gazla karıştırmazsın 😂
Rabiakrky Bebeğim ters olduğu için ne yazıkki görrmedim yüzünü 34 haftalığım ama ultrasonda 2 hafta ileride gözüküyodu 2.900 gr sizce nasıl
-MinikveAnnesi- Rabiakrky bizimkide elleriyle kapatmıştı göremedim 😂 pek anlamıyorum kilo icin yorum yapamicam o yüzden ama Maşallah 🌸