Minikbirkalp Sizin son kaç kızlar nasıl gidiyor hamilelik nasıl geçiyor günler biz artk hazirlanmaya başladık son birkaç birşey kaldı gelmesini beklediğim heyecanım dorukta kavuşmaya gün sayıyorum yarın kontrolümüz var miniğimi görmek için sabırsızlanıyorum 🥰🥰
Smyye1B Minikbirkalp Bizimde son 38🥰 günler su gibi geçiyor artık 10 günde bir gidiyoruz kontrole. Her gidişimde Nst takılıyor 😇
Minikbirkalp Smyye1B ya aynı günlerimiz beni de yarın bağlamaya başlar diye düşünüyorum gerçekten de öyle bir bakmışız doğurduk ☺️☺️
Smyye1B Minikbirkalp Sağlıkla gelirler inşallah 🥰 Çevremdeki herkes 10-15 gün erken gelir diyor daha da heyecanlanıyorum 🤭
Minikbirkalp Smyye1B amin inşallah 🤲 Belli olmaz ya geç de gelebilir erken de Allah bilir sabırla bekliycez ☺️
Stpz Smyye1B bizimde son 16 ama şu anlık birşey yok ara ara ağrı olsa da tek seferlik oluyor ☺️ her bebek bir olmaz tabi hepsi de erken gelcek diye birşey yok 🤔
meir22 Minikbirkalp son 40 uygulamaya göre🤗 ama erken gelecek galiba doktorum hareket etme 37 38 haftaları görebilelim dedi🥹
Minikbirkalp Burcubuket birşey kalmamış sayılı gün çabuk geçer derler ☺️☺️ geçmiyor günler şarkısını sana armağan ediyorum nst odasından 🤭🤭