Adakiz44 Kızlar pcos olupta bunları kullanarak hamile kalan oldu mu ne denildiyse yaptım 8 kilo verdim, yasak olan hiçbişeyi yemiyorum verdikleri takviye ve ilaçları düzenli şekilde kullanıyorum 1.70 boyum 65 kiloyum kilom da çok değil
sedamom00 Adakiz44 canım bence hayıt tohumu ve Aslan pençesini kullan soğan suyunu kullanma bence hormonları bozma ihtimali yüksek pek önerilmiyor herkese iyi gelmiyor
anneyimmm42 Adakiz44 hamilelikten önce denemiştim canım bir işe yaramadı bende . Hatta doktoruma dedim böyle böyle kullandım diye kızdı bana onlar hormonları alt üst ediyor dedi
biranneadayi15 Canım ben bu ay soğan kürüne başladım ilk günüm bugün bendede inatçı pko var psikolojim bozuk sırf bu pkos denen illet yüzünden erkek gibi sakal çıkarıyorum artık bıktım inşallah bu ay soğan kürüyle hamile kalırım
Adakiz44 biranneadayi15 benim kanamam hiç bitmiyor yaklaşık 2 haftadır kahverengi-kırmızı karışık kanamam geliyordu 4 gündür soğan kürüne başladım bu sefer de kırmızıya döndü ama hala adet olmadım cuma günü kan verdiğim için başladım soğan kürüne adet olmayı bekleyemedim ama ne yapacağımı bilmiyorum adet olamıyorum hamile kalamıyorum gitmediğim doktor da kalmadı of
Bebisiannesi Adakiz44 evet bende pcosum tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım 4 sene tedavi gördüm ama bir işe yaramadı
Adakiz44 anneyimmm42 yaaa 4;5 gündür soğan suyu kullandım kahverengi olan kanamam kırmızıya döndü aslan pençesi de düzensiz kullanmıştım inşallah bana zararı olmamıştır yarın anlayacağım
biranneadayi15 Adakiz44 ben tekrar değerlerime baktırmadım nasıl oldu diye metformin ilk başladığımda inanılmaz mide bulantısı ve iştahsızlık yapmıştı deli gibi her şeyden tiksiniyordum 5 kilo verdim onun sayesinde
Adakiz44 biranneadayi15 aynen benim de öyle oldu 6 kilo verdim bende bıraktım şimdi 2 ay sonra işe yaramıyo dediler salı günü sonuçlara göre yeni birşeye başlatır zaten herhalde hayırlısı artık bakalım
biranneadayi15 Adakiz44 canım 3 ay oldu bırakalı 2 kilo şimdiden aldım bile inşallah işe yarar bebişimizi kucağımıza alırız inşallah
Adakiz44 biranneadayi15 amiin inşallah 🙏🙏 ilaç haricinde başka kullandığın bişey oldu mu acaba ben artık doktorların dediklerini yapıp hüsrana uğramaktan çok yoruldum çünkü ne dedilerse yaptım ama yok
biranneadayi15 Adakiz44 yok kullanmadım hiç zaten bebek denemesi yapmamıştık onu kullanırken göğsümden ameliyat oldum o yüzden şimdi soğan kürü yapıyorum sabırla ve folik asit içiyorum ucuz birşey
Adakiz44 biranneadayi15 folic asitte kullandım 2 kutu şade bi takviye gıdada ama bilmiyorum ben mi yanlış yapıyorum ya da bana mı yaramıyor
Adakiz44 biranneadayi15 evet ben hiç stresi bırakamıyorum kendimi ne kadar rahat bırakmaya çalışsam da olmuyor