Roya 🇦🇿dan sevgiler. 39+2 oldum. ama hala tık yok. belimde bacaklarımın dibinde felaket ağrılar var,zar zor yürüyorum. ama doğum belirtileri yok. 4gün önce dr.a gittim elle muaeyene etdi çok dar dedi, bebek de kanala düşmemişti,suyum da azalmıştı. bi tane şam yazdı ki kanala düşmesine yardımcı olacaktır. o günden bu yana kemik ağrılarım çoğaldı. ben bu pazar,yani 16sı doğurmayı çok istiyorum,hem doğum günüm,hem de 1.evlilik yıldönümüz. deyeceyim o ki,eğer 15ne kadar yine hiç bişey olmazsa dr.dan süni sancı isteye bilir miyim? süni sancı için az da olsa açılma olması şart mı? bu günden de adaçayı ve papatya çayı içicem,açılmayı kolaylaştırıyormuş. her gün olmasa da hurma da tüketiyorum,bu günden her gün yiyicem,yapabildiyim kadar yürüş de yapıyorum. Uzun oldu,bağışlayın. ben ne yapayım 16sı doğurayım yaa??😩😩😩😩 17si de zaten 40haftam bitir.
Roya dar dedi demesine,ama bebek kanala indikce genişlenir,açılır da dedi. aslında anlamadım tam olaraq çatı muayenesimi yaptı yoksa başka bişeymi? parmağını çok da içeriye salmadı,canım acımadı yani. üzden baktı sanırım🙄🙄🙄
Baharkpln Canım hint yağı kayısı suyu bi avuç bademi robottan geçir iç böyle tarifi vardı bi arkadaşın onu yap işe yarıyo hint yağı açılma yapıyo
Roya Baharkpln onu ben de okumuştum,ama azerice hint yağı tam olarak nedir bilmiyorum, kayısının da akşamdan suya koyub sabah oluşan suyu mu?
didemm Roya bende yarin tam 39 olucam ama doktor cuma gunu gel alltan jel surup dogumu baslaticam dedi bebegim iri oldugu icin 40haftayi beklemek istemiyo sende bi sor istersen doktoruna benimde hic acilmam yok
yagmurrdefne Benim duyduğum gece ilişkiye girenlerin sabah sancısı olup doğum başlıyormuş biz denemedik yani korkuyor eşim ilişkiden birşey olur diye🙄
Roya yagmurrdefne biz 9aydır ayıptır söylemesi abi kardeş gibiyiz🤣 aylarla plasenta pravia durumu olduğu için yasaklanmıştı,bir kaç aydır düzeldi,ama hiç girmedik ilişkiye,daha doğrusu ben istemedim.
Roya didemm sorucam,4gün önce 38+6da 3,300gramdı bende. bana çok gibi geldi ama dr gayet güzel dedi kilosu
Baharkpln didemm bak canım 30 ml hint yağı bir su bardağı badem bir su bardağı Kayısı suyu bi de sade maden suyu
Umut_umut Hint yağı tehlikeli olabilir arkadaşlar doktora sormadan kullanmamanızı öneririm. Benim doktorum izin vermedi bir araştırın isterseniz. Bir de suni sancının işe yaraması için rahimde açılmanın olması gerekiyormuş.