Happyy_anne İlk bebiş onun heycanıda var rahimde açılma yok bebek normal doğum poziyonunda sancıların gelmesi için neler yapabiliriz
Annesininkurabiyesi Happyy_anne squat egzersizi, bol bol yürüyüş , bide hurma yemek faydalı… ama yine de en doğrusunu doktorun bilir
Benjaminannesi Happyy_anne halı yıkar pozisyonu alıp kalçanı ileri geri yani sağa sola hafif hareketlerle sallaman ev temizliği yap ama sakin bir şekilde hepsini bir günde yapma ara ara yap faydasını görürsünüz inşallah
EsmaNur1412 Bizdede 40ci haftamza gectik ama hanimefendi gelmek istemiyo 4 gunumuz kaldi Allah nasib ederse
mymomaysegul Arkadaşlar sıcak su doldurup leğene oturun sonra mutlaka ilişki ve hurma yemeye tam gaz devam
Happyy_anne Benjaminannesi pazartesi salı yaptım bir mutfağı elimle sildim öyle oluncaya çok yoruluyorum
Yeliz6767 Benjaminannesi Ben bizzat halı yıkadim dinlene dinlene yine de işe yaramadı inşallah siz de yarar 39+4 üm bu arada 😂
Yeliz6767 Benjaminannesi Bende bilmiyorum ki açılma var mı yok mu olsa belirti de olur herhalde doktor da muayene etmedi