minigiminannesi03 Yasemincee26 bende polistik över hastalığı var 3 kere dusugum var kendiliğinden hamile kalisimda aşılama yaptık tutmadı ilk tüp bebek de tutmadı suan rahim dinlendirme surecindeyim ağustos gibi eylul gibi başlamayı düşünüyorum bilmiyorum
Gamzenur124 minigiminannesi03 merhaba bende polikistik hast. Sizinle aynı tecrübelere sahibim bir sorum olacaktı adetleriniz düzenli midir? Saçma belki sorum ama aklıma takılıyor bu rahatsızlık için o nedenle sordum kusura bakmayın
Yasemincee26 Gamzeucan hayr canım perşembe yumurta toplama olacak. 1.5 ay donra transfer olacak çok yumurtam oluştu 16 tane şuan
Yasemincee26 Gamzeucan evet canım yumurtalarım çok oluşmuş sayı fazlaymış mecburi rahim dinlendirme olacağım
Gamzeucan Yasemincee26 Merhaba yasemin hanım bugun bende yımurta toplama işlemi oldu benimde dondurulvak yımuryalar bende bekliycem
Yasemincee26 Gamzeucan canım hayrlı olsun kaç tane toplandı. Nasıl hissettin çıktıktan sonra paylsş bizimle . Neden bu ay transfer edilmiyor onu da söyledi mi doktor
Gamzeucan Yasemincee26 benin tedaviye başlarkn hormonlarm yükseti öyle önerdi dondurmayı toplama işleminde bi sıkıntım olmadı uyandığımda oda dayadım 7 tane cıtkı yumurtam
Yasemincee26 Gamzeucan anladım canım şuan döllenme sürecinde o zaman kaçıncı günündü ? Araya mesaj girince unutmuşum