Bnmv-1 7+2 olduk bugün çok şükür belirtisiz bir gebelik geçiriyorum sizde durumlar nasıl belirtileriniz ne durumda kaç haftalık oldunuz ❤️
Sehrbnon12 Bnmv-1 bennnn 11 haftalık ikizlerime hamileyim hic bir belirtim yok yaa idrara sık çıkma dışında bastan beri yoktu iştahsızlık vardı sadece oda düzene girdi çok şükür
Elisam123 Bnmv-1 ilk bebeğimde 4. Aya kadar hiç hamile olduğum bile belli değildi 4. Ayda göbeğim çıktı da biraz sevinmiştim ama şimdiki hamileligimde maşallah hamileliğin bütün yan etkilerini yaşıyorum sevinim mi üzüleyim mi bilemedim
ekimannesi55 18+5 teyiz bulantı, çıkartma gibi hiçbir belirti yaşamadım. Çok rahat geçiriyorum, umarım böyle devam eder 🙏🏻
Sehrbnon12 Bnmv-1 eşim lokantada calısıyo bide ciğer ustası ve şanlıurfa da yasıyorum yani et in şehri ve suan et asla yiyemiyorum midem bulanıyor bende incir reçeline aşığım yaa günde 2 kavanoz bile bitirebilirim
Bebeto_aleyna Bnmv-1 19+3 olduk o kadar rahat bir hanileleik geçiriyorum anlatamam 😂😂 regly oksam hiçbirşey fark etmem allah apır geçirenlerin yardımcısı olsun. Bizim dükkana gidiyorum sabah açıp akşam kapatıyorum arada bi yoruluyorum sadece 😂😂😂
[silindi] Bnmv-1 ben de 6. haftada iyiydim sonra bulantılar bi başladı 11deyim hala bitmedi inş böyle devam edersiniz
heyzil06 Bende bulantı yok henüz sadece bazen halsizlik oluyo başım dönüyo gibi hani şekeriniz düşer de eliniz ayağınız kesilir ya onun gibi bi his o kadar çok şükür tek bu kadarcık olsun 🥰
Morkelebek26 Bnmv-1 6+6 yım 4ten beri devam eden bulantı ve istifra var ve hiç dinmiyor desem yeridir 🤦 ne kadar isterdim sizin gibi olmayı inşAllahhh böyle devam edersiniz 🤲🤲🤦🙈🤗