Deletedmom_12 Kızlar cinsiyet ögrenmedim az kaldı ama cooook heycanliyiiiim coook🥲 kız olcağını tahmin ediyorum. Bana simdiden tavsiye etceginiz modern duyulmamış kız bebek isimlerı tavsiye eder misiniiiz ?? ❤🥰
Asellinannesi0 Deletedmom_12 duyulmamış bilmiyorum ama ben Asel koyacağım kızımın ismimi Duru, yaren ,beril, masal bunlarda çok güzel
Deletedmom623737 Deletedmom_12 tam net cinsiyet ögren ona göre isim bakmaya başla bence tahminlerle olacak iş değil cünkü canım 😅
Serapcemre Deletedmom_12 ilk kızımın Adı cemre ikincisini damla koyduk amma Mahur efnan isimlerini de aşırı beğeniyorum duru güneş vs
dml33 Deletedmom_12 doğuma 2 hafta kaldı isim falan bulamadk😅ilk kızım asel ırmak bunda bi türlü karar veremedk masal dedik kumsal dedik nil dedi eşim doğunca koycz galiba
Derya4465 Bizim kızımız masal fatma olacak tüp bebek tedavisiyle olan Bi bebek bizim mucizemiz masalımız hemde peygamberimizin kızının adını koymuş olalım dedik. 😊
Busra617 Benim daha cinsiyet belli değil ama kız isimi olarak ARYA VE DEVA isimleri çok hoşuma gidiyor
mavininhertonuu Busra617 Deva ismine bayılıyorum ben kızım olursa çok koymayı isterdim ama eşim hiç beğenmiyor Nisa Deva koymak isterdim 🤷🏻♀️