Trkandnmz 2 3 gundur kasık ağrısı boyle adet agrisi gibi var birde beraberinde ishal var pazartesi muayene olucam
Deletedmom_6 Trkandnmz 37+2 ishal mide bulantısı baş dönmem vardı sancım çıktı 🤷🏼♀️ Doktora görünmekte fayda var
Ozlm0916 Trkandnmz bendede var ishal 1 haftadır 29+1 idrar yolu enfeksiyonumda var salı günü kntrolmz var bakalım hayirlisi
Msl22 Acilma olmasi icin ne yapabilirim acaba çünkü biryerden baslamssi lazim dedi ebe en azından bir iki haftada kolayca doğum icin bende olmuyor ama iliski zaten ise yaramadi surekli yuruyorum falan ne yapmam gerekiyo
Hemsire_61 Msl22 bol bol merdiven inip cikin. Sık sık ilik duş alin. Esinizle birlikte olun 🙈 hurma yiyin☺️
Msl22 Hemsire_61 Bol bol yürüyüş merdiven inip cikitorum elimden geldigince hurmada cok sekerli geliyo ama genede yiyorum iliski durumuna gelince enfeksiyon yuzunden biktigim icin bide ise yaramadi bilemedim onu yapmiyorum suan
Msl22 Trkandnmz Kimisini tetikliyormus canim oyle biliyorum kimisi muayeneden sonra nişanı suyu gelen de var beni hic tetiklemedi iliski sirasinda biraz acik olacak ama sperm olmasi rahimi uyariyormus diye duymustum
Trkandnmz Deletedmom_6 pazartesi gorunucem zaten suan icin bas donmem ve mide bulantim yok ama bakalim