Anneadayi89 Yarin oglumu havuza götürmek istiyorum ama 6 aylik hamileyim enfeksiyon felan kapma riski nekadar , hamileyken havuza giren oldumu aranizda
Busra2089 Anneadayi89 Benim doktorum izin vermemişti bana. En büyük enfeksiyon riski toplu kullanılan havuz demişti. Bence bir doktorunuza danışın.
Sevdapl Anneadayi89 halka açık havuzlar çok pis. Çocuklar hep işiyordur. Enfeksiyon kapmamanız mucize olur. Hiç riske atmayın.
benimmdunyamm Anneadayi89 hamile değilken bile girmem havuza bütün kuzenler girdik ben dizanteri oldum hamilelikte insanın vücudu daha hassas oluyor o yüzden hiç girme bence
Bayancorek Anneadayi89 Hamile değilkende tercih etmiyordum, hiç hijyenik bulmuyorum. Ekstra dikkat etmeniz gerekiyor bu dönemde üstelik. Doktorum da kesinlikle girmemelisin demişti. 🌸
Gzm-- Anneadayi89 kesinlikle girmeyin klor da zararli ayrica bakteri kapma riski cok.hamilelikle havuz onerilmez ztn hic bi sekilde.
Askiletotomsu Gzm-- benim kafamı da şu karıştırdı Evet yasak biliyorum Ama gebelikte yüzmek çok faydalı çok önemli diyorlar ( nerede yuzecekmisiz ki) İnsanlarda havuzda yüzüyor haliyle spor salonlarinda
Gzm-- Askiletotomsu valla kendine ait havuzum olsa ben de yuzerdim.ama herkesin girdigi havuza ben riske atmam kendimi acikcasi.hele hele coluk cocuk girilen yerde asla.denizde yuzmeyi kastediyordur doktorlar bence.