Mervedez159 Arkadaslar duyduklarımın hepsi sözde özelde hep sezeryan yapıyomuslar dogrumu bu özel normal doguran varmı
Melis2015 Mervedez159 ya bana denk gelmedi yada senin dedigin gibi çevrem hep sezeryan ama tamda Emin değilim belki bana denk gelmemiştir
Mucizeminnos Mervedez159 ben de özele gidiyorum benim doktorum ilk gittiğimde doğumu nasıl düşünüyosun ben normal doğumcuyum dedi normal doğum taraftarıyım sezaryen sadece gerektiğinde yapıyorum dedi doğumuma çok var tabi de konuyu ilk kendisi açıp böyle dedi gerçekten de baktım hastalarını hep normal doğurtuyo
Ozge Mervedez159 benim bulunduğum şehirdeki hastanelerde yapıyorlar. Ama genelde epidural yapalım diyorlar.
Mucizeminnos Mervedez159 adıyamandayım burda özel hastaneye gidiyorum ama dediğiniz şeyleri ben de duymuştum burada çatın dar diyip normal doğum yaptırmıyolarmış şükür ki benimki normal doğum yaptırıyo
Kubra1120_onalan Bende ilk doğumumu özelde yaptım ve normal doğurdum. Bence doktorlada alakalı bi durum.
Beyzanur_ozdemir Devlet hastaneleri son dk kadar normale zorluyor bi aksilik olmadgı takdirde normal yaptırıyor ama özellerin acıkcası işine gelmiyo cok zorlanıyosan hemen alıyolar sezeryana birde serseryan dha pahalı o yüzden