Ervaannesi annesinin_beybisi gebelik şekerim var belki ondan erken istemiştir diye düşündüm bende inşallah bir sıkıntı olmaz
Ervaannesi annesinin_beybisi çok fazla olmuyor. Genelde yürürken 1-2 dkk bıçak sağlanması gibi gelip gidiyor :)
Feyzaaa1 Ervaannesi evet nst barkodu verilmiş ama olsun bidaha ki sefere girersiniz Bi şikayetiniz yoksa
Deletedmom727271 Ervaannesi Bir ağrınız şikayetiniz vs yoksa dert etmeyin 3 hafta sonra girersiniz. Gittiğinizde doktora dersiniz ben yanlış anlamışım sizi diye sorun olmaz. 😊
Ervaannesi Deletedmom727271 valla kendimi salak gibi hissettim 😂 öyle diyemem sanırım. Acil işim çıktı giremedim vs derim herhalde. Çünkü koskoca hastanede bir tane tuvalet vardı idrar tahlili için yarım saat bekledim 😅
benimmdunyamm Ervaannesi bugün istemiş bugün istemese o barkodu vermezdi çünkü üstünde bugünün tarihi var
Deletedmom727271 Ervaannesi Neden girmedin diye sorar illa ki verirsin bir cevap işte 😂😂 gebelik şekeriniz var sanırım o yüzden erken istemiştir nst yi. Bende 30dan itibaren girdim riskim olduğu için 🌼
Demirssmomm Ervaannesi Bebek hareketlerini hissediyorsanız sorun yoksa diğer gidişinizde de girebilirsiniz. Ben 37de girdim ilk kez
Ervaannesi Deletedmom727271 ya öyleyse dediğiniz gibi gebelik şekeri için erken istedi :) yapacak bişey yok inşallah bir sorun olmaz 🙏😊
Altntp Ervaannesi ben geçen gıttım 30 haftalığım agrım var dememe rağmen hıc bısey yapmadı devam ederse agrın alttan bakarım dedı sadece
illy 29dan beri her hafta giriyorum hiçbir şikayetim yok şeker falan. 35teyim şuan girmeniz normal yani
Annehayalim Randevusuz gidebiliyoruz bu haftalardan sonra üstelik yeni muane oldun 10 gün boyunca gidebilirsin randevusuz bence haftaya git nts çektir direk onlarda sancı vs bişi varsa diceklerdir Dr de bakar zaten
Ervaannesi Annehayalim gerçekten mi? Özel yada devlet fark etmiyor değil mi? Devlete gidiyorum da eğer öyleyse haftaya tekrar giderim