2melekannesii___ Buseuynk 2020 de normal doğum yaptim ve bana yapmadilar pandemi zamaniydi belki o yüzden yapmamışlardır diye düşündüm hep, ins. yine yapmazlar ☹️
Nuurrrrrr Buseuynk çok kabız oluyorum evde kendim yapıyorum süreklii can acıtan bişey degil hiç korkma doğum da yapmışlardı bana da makatta çatlaklar falan vardı o zaman gebelikten kaynaklı acımıştı haliyle ama normalde acıtan bişey degil
SunnyG Yaptırmadım ama anneme yapmıştım bir kere :D can acıtan bir şey değil. Makattan ilaç sıkıyorsunuz, fitil şeklinde olanı da bar. Doğumda hangisi kullanılıyor bilmiyorum. Birkaç dk içinde de tuvaletiniz geliyor be yapıyorsunuz.
kayaa0 2melekannesii___ 27 gün oldu doğum yapalı normaldi ama bana yapmadılar. Akşam yemeği yemiştim en son sabah 5te sancı başlayınca o yemekten sonra bi şey yememiş oldum tabi, gerçi lavaboya da çıkmadım ama 😅 illa yapılması gereken bi şey miydi bilmiyorum bana yapılmadı. He ama çok öncesinde başka durumlarda yapmıştım çok acılı bi şey değil
Serap26_ Benim canım çok az acımıştı 3. Gebeliğimde yapmışlardı bana da içiniz temizliyo doğum öncesi iyi bişe aslında tok karnına gidilmesi doğuma iyi bişe deil
Mnk16 Şimdi hastaneden geldim kabızlıktan dolayı lavman yaptılar keşke bu kadar beklemeseydim dedim eskisi gibi değil hortumla git tasa otur falan serçe parmağın yarısı kadar giriyor oval küçük birşey hiç canım yanmadı ki benim canım tatlıdır