Eslem_1 herşeyi öyle biliyorum böyle biliyorum yazıyorsun ama hep varsayım 😂 normal doğumda birkere her türlü vajina genişlemesi oluyor dikişin oladabilir olmayadabilir ben burda makat girişine kadar kesiği olup kakasını tutamayıp bide onun İçin ameliyat olanında duydum güzelim sen rahat ol kime ne cevap vereceğim beni ilgilendirir kadın orda sezaryen ile ilgili soru sorarken sen çıkışta sorgulamaya girersen tabiki cevap veririm insanlar hiç yaşamadıkları bir deneyim edinecekler burda o soruyu gördüğümde abuk sabuk niye neden iz cart curt diyeceğine olumlu olarak moral verip ona bir faydan olmalı ama bunu anlayacak insan var insan var maalesef bana diyorsun ama sende sorusuna cevap vermemişsin niye sezaryen ne demek sen onu dersen insanlarda haklı olarak sanane der kusura bakma evet iz meselesi geçirmek için bir çok faktör var doktorun eli kullanılan krem vücut yapısı kişiden kişiye değişir ama ben zannetmiyorum ki senin gibiler dışında bunu kafaya takanı şahsen bebeğim sağlıklı olsun iz kimin umrumda karnımda oğlumdan kalan çatlaklar var gurur duyarım ben anneyim çünkü sağlıkla şükür dünyaya getirdim o yüzden saçma sapan iz kalıyor yok şu yok bu mevzularını kendinize saklayın post sahibininde bunu kafaya taktığını sanmıyorum